Direktlänk till inlägg 7 januari 2011
Funderar på att göra det här till i morgon, vad tror ni?
Hacka chokladen. Använd en vass kniv och tryck.
Vispa grädden lite lagom tjock.
Blanda kesella, florsocker, vaniljsocker och drygt hälften av chokladen. Använd gärna elvispen på lägsta hastighet (visparna behöver ej göras rent emellan).
Blanda samman med den vispade grädden till en fluffig och fin smet (fortsätt gärna använda elvispen på lägsta hastighet).
Fördela smeten i portionsglas. Strö över resten av chokladen.
Ställ in i kylskåp i minst 30 minuter före servering.
Receptet hittade jag på recept.se så bilden är "lånad"
För ett år sen var jag så sjuk men hur sjuk förstod jag inte då. Nu ett år senare har jag börjat ta tillbaka livet igen. Men det kan jag lova er att den dagen i mars när jag hade en misstänkt infarkt men som tur var inte var det. Den dagen satt ja...
Det senaste halvåret om inte längre än så har jag varit sjukt, sjukt trött. Minnet har stundvis varit helt borta, jag har levt som i en dimma. Tröttheten har inte gått att sova bort, vissa dagar har jag varit så utmattad å trött att jag mått illa. ...
| Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
| 1 | 2 | ||||||||
| 3 | 4 | 5 |
6 | 7 | 8 |
9 | |||
| 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | |||
17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | |||
24 |
25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | |||
31 |
|||||||||
| |||||||||