Direktlänk till inlägg 14 juli 2013
Just nu står det här brödet i min ugn, väntar och längtar....
Glutenfritt knäckebröd med frön och majsmjöl 1 plåt
2 dl majsmjöl
1 dl pumpafrön
1 dl sesamfrön
1/2 dl linfrön
1/2 dl rapsolja
2 dl kokhett vatten
flingsalt
Sätt ugnen på 150 grader. Blanda alla ingredienser utom flingsalt i en bunke och rör ihop. Lägg ett bakplåtspapper på en plåt och klicka ut smeten. Lägg ett annat papper ovanpå och tryck ut eller kavla ut degen tunt över plåten. Dra bort pappret och strö över flingsalt. Grädda mitt i ugnen ca 1 timme eller tills brödet är helt torrt. Bryt i bitar och förvara i lufttät burk.
För ett år sen var jag så sjuk men hur sjuk förstod jag inte då. Nu ett år senare har jag börjat ta tillbaka livet igen. Men det kan jag lova er att den dagen i mars när jag hade en misstänkt infarkt men som tur var inte var det. Den dagen satt ja...
Det senaste halvåret om inte längre än så har jag varit sjukt, sjukt trött. Minnet har stundvis varit helt borta, jag har levt som i en dimma. Tröttheten har inte gått att sova bort, vissa dagar har jag varit så utmattad å trött att jag mått illa. ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
|||
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 | |||
15 | 16 |
17 | 18 |
19 |
20 |
21 |
|||
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
|||
29 |
30 |
31 |
|||||||
|