This is my life, yarn and knitting

Alla inlägg den 22 augusti 2010

Av Bettan - 22 augusti 2010 21:38

Ja nu var det verkligen länge sedan jag skrev några rader i min blogg. Har varit för trött för att skriva, att jobba tar musten ur mig. 


I helgen har jag i alla fall tagit tid på IBU cupen i Östersund, kan lova er att det varit långa dagar och nätter. Fredag natt fick vi sitta uppe till kl ett innan vi fått ordning på grejorna, Björn och jag stod på McDonalds halv två på natten bland alla berusade ungdomar för att köpa middag. 

Hamburgare har varit dieten jag följt denna helg, fre blev det hamburgare till lunch och middag. På lördag kväll kunde vi gå hem redan vid 20 snåret så vi bestämde oss för att gå ut och äta riktig mat. När vi kom till hotellet så öppnade himlen sig så vi bestämde oss för att gå på baren mitt emot och det enda de serverade var....hamburgare. Idag fick vi funktionärer....hamburgare till lunch, sms maken idag och bad att han inte skulle bjuda på det till middag.


I morgon börjar skolorna igen, skönt med vardag men det kommer att bli tomt här hemma när Robban flyttar igen. Har varit så roligt att få rå om honom lite i sommar. Det värsta är att nästa höst så kanske vi sitter här ensamma på tu man hand J och jag, kommer Linda in på skidskyttegymnasiet då flyttar hon också. Naturligtvis så vill jag verkligen att hon ska få den möjligheten även hon, jag önskar av hela mitt hjärta att hennes rehabilitering ska gå bra så hon kan få träna på samma villkor som sina konkurrenter.


Nej dags att fortsätta med tvätten...måste försöka få rent allt som Robban ska ha med till lägenheten.


Presentation

Älskar garn och stickning,stickar,kardar och spinner garn. Drömmer om att driva eget. Får än nöja mej med att vara projektledare hemma och på jobbet

Fråga mig

0 besvarade frågor

Twitter

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10 11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards