This is my life, yarn and knitting

Alla inlägg den 13 april 2012

Av Bettan - 13 april 2012 20:39

Är på jakt efter en ny mobiltelefon eftersom den jag har kommer jag behöva lämna tillbaka den jag har när jag slutar min anställning. 

Har till för någon vecka sen haft en htc, den har funkat bra men jag gillar egentligen inte htc. Eftersom den gått sönder fick jag nu en samsung och den gillar jag. Den tekniknörd som jag är så skulle jag gärna ha en Iphone men de kostar ju så enormt mycket. Ska jag nu bli arbetslös vill jag inte ha allt för stora utgifter i månaden, helst skulle jag vilja köpa en kontakt så jag bara kan betala  abbonemangsavgiften. Åh varför ska det vara så svårt att bestämma sig??

Det enda jag vet att jag inte ska köpa är en htc eller en sony så då återstår en Samsung/Iphone.....funderar på om jag ska köpa en begagnad av en kompis eller om jag ska buda hem en från tradera...hm.

Vad tror ni?


Idag har "krigaren" i mig klivit fram, fick under min inskrivning hos AF en misstanke om att vissa saker inte hade gått rätt till med vårt varsel. Ringde till mitt fack idag och fick mina aningar bekräftade så på måndag ska jag ringa till den som förhandlar för oss och undersöka saken mera. Inte för att det kan påverka utgången men rätt ska vara rätt. 

Annars har dagen varit rätt bra förutom en rejäl huvudvärk i morse så det fick bli en liten sovmorgon. 

Jag har också ryckt i lite tåtar för att få fart på saker och ting inför min framtid, jag är inte riktigt så strandsatt. Det finns vissa öppningar, en som jag har ordnat själv och är riktigt, riktigt spännande en annan utväg har en kompis roddat med lite. Tack för det A :)


Som en person skrev till mig igår på min andra blogg....jag är huvudpersonen i mitt liv. Från och med nu ska jag ta huvudrollen fler gånger än vad jag gör nu.

Presentation

Älskar garn och stickning,stickar,kardar och spinner garn. Drömmer om att driva eget. Får än nöja mej med att vara projektledare hemma och på jobbet

Fråga mig

0 besvarade frågor

Twitter

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards