This is my life, yarn and knitting

Alla inlägg den 27 maj 2012

Av Bettan - 27 maj 2012 22:08

Vilken underbar helg, fast den började inte så bra för egen del. 

När jag vaknade på lördag morgon så var jag så låg, så låg. Plågades verkligen av att jag ska lämna mitt hem. Nu får ni inte misstro mig, jag är oerhör tacksam över att jag är en av dem som kan säga att jag ska gå till jobbet på morgonen. Trots det så var det enormt tungt i lördags, jag stod i mitt kök och tårarna formligen strömade ner för mina kinder.  Hela min kropp skrek i protest över att jag ska flytta från mitt hem, över hur min ekonomi kommer se ut i framtiden och jag ska orka hålla ihop min familj när jag inte kommer vara hemma mer än 40 timmar per vecka,

Nåja det kommer säkerligen lösa sig till det bästa även för mig också.


Senare åkte vi upp till stugan och klippte gräset, sedan vidare till svärmor för att fira henne på morsdag. När vi åkte därifrån så beslutade vi oss för att åka till mina föräldrar i deras stuga. Då landade jag i mig själv igen, gav mig ut med båten och fiskade en stund tillsammans med maken. Så underbart mysigt, kände min själ läkas samman igen och vi enades om att det här måste vi försöka hinna med mera i framtiden.

Fick massor med aborrar, pimplade dem och det är alltid lika roligt när det rycker i reven :)


Idag har jag mest latat mig, suttit i solen och stickat men först klipptes gräsmattan. Stickar nu en pippitröja till Linda men naturligtvis så fattas det lite garn så jag måste åka in på tisdag och köpa. Har bara en liten bit på ärmarna kvar nu.


I morgon ska jag passa Charlie, dagis är stängt för planering och det känns skönt att veta att jag kunnat hjälpa till den här gången iaf. Kommer bli svårare med det i framtiden. 

I morgon måste jag också försöka få tag på kvinnan som har en lägenhet som jag ev ska få titta på.


Nä nu får det vara nog med nonsens från mig.

Presentation

Älskar garn och stickning,stickar,kardar och spinner garn. Drömmer om att driva eget. Får än nöja mej med att vara projektledare hemma och på jobbet

Fråga mig

0 besvarade frågor

Twitter

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards