Direktlänk till inlägg 7 november 2010
8 dl filmjölk
1/2 dl mörk sirap
2 msk brödkryddor
1 msk bikarbonat
1 msk salt
1 1/2 solrosfrön
12 dl rågsikt
Sätt ugnen på 175 grader, smöra och mjöla två bakformar på 1,5l
Blanda alla ingredienser och fördela sedan smeten i bakformarna. Strö över lite rågsikt och grädda brödet i nedersta delen av ugnen i drygt en timme.
Sedan är det bara att njuta med gott samvete.
För ett år sen var jag så sjuk men hur sjuk förstod jag inte då. Nu ett år senare har jag börjat ta tillbaka livet igen. Men det kan jag lova er att den dagen i mars när jag hade en misstänkt infarkt men som tur var inte var det. Den dagen satt ja...
Det senaste halvåret om inte längre än så har jag varit sjukt, sjukt trött. Minnet har stundvis varit helt borta, jag har levt som i en dimma. Tröttheten har inte gått att sova bort, vissa dagar har jag varit så utmattad å trött att jag mått illa. ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | |||
8 |
9 | 10 |
11 | 12 |
13 | 14 |
|||
15 | 16 | 17 | 18 |
19 |
20 | 21 | |||
22 |
23 | 24 | 25 |
26 |
27 | 28 | |||
29 | 30 |
||||||||
|