This is my life, yarn and knitting

Alla inlägg under maj 2012

Av Bettan - 4 maj 2012 20:06

Några människor i min släkt och vänskapskrets har i flera år gott omkring och sagt att jag tjänar såååå hiiiimla mycket. Har lite försynt sagt att jag tror att de missuppfattat det mesta, bara för att några gjorde det där jag jobbade tidigare gjorde det behöver det inte betyda att just jag hade hög lön.

Det har till och med varit så att en i släkten sagt att du får ingen present för du har så hög lön och kan köpa dig vad du vill ändå. Sånt gör lite ont, varför säger man så??  Har man inget människovärde bara för att man någon gång tjänat mer än en normallön?


 Nu när det blev känt att vi skulle bli uppsagda ringde en bekant, h*n sa oj vad jobbigt för dig som är van att tjäna såå mycket, det kommet bli så tungt för dig. Bara någon dag senare ringde nästa person och sa samma sak.....

Till saken hör att jag faktiskt inte fått en enda löneförhöjning sedan jag slutade på KBM 2009 vilket innebär att de  allra flesta gått om mig i lön under dessa år. Skulle vilja se den som accepterat att inte han någon löneutveckling på fem år. 


Nu kan ju dessa människor som uttalat sig på detta sätt gotta sig åt att jag kommer stämpla, jag kommer ha en betydligt mindre i inkomst än vad de själva har och det är väl så de vill att det ska vara antar jag.


Därför mina kära läsare är det viktigt för mig vad jag får för lön på mitt nästa jobb, bara så ni vet! 

Möjligen läser de som uttalat sig också det här och då vet NI nu med säkerhet att jag INTE har någon hög lön, jag har en lön som ligger under medellönen idag.

Av Bettan - 4 maj 2012 08:27


Ser fram emot en

helg

MEN hört rykten om


Känner så här för att få tillbaka snön igen



Av Bettan - 3 maj 2012 21:29

Jaha då var den här dagen över också

  • Har varit på intervju, funderar nu på om jag vill ha jobbet OM jag skulle bli erbjuden
  • Har gjort en felparkering, 800 spänn fattigare :(  allt bara för att skylt eländet hängde så högt att jag inte såg den när jag parkerade. Min livs första p-bot...
  • Hunnit med att träffa en vän, planerat var två vänner men fick så ont i huvudet så jag fick stå över men det kommer flera tåg.
  • Fått mina två första pussar av Charlie, kärlek är det när man får en snorig puss utan att bett om det :)
  • Uppvaktat min mamma med en blomma några dagar försent.....som vanligt.
  • Har fått ett samtal som gjort mig orolig för en medmänniska, fan varför kan du inte hålla dig nyckter??
  • Gjort planer för att åka på latinokväll på lördag, planen var att gå på två men maken ff sjuk efter åtta veckor, surt...
Love to you all!
Av Bettan - 2 maj 2012 21:21

Jaha då var det maj då. 

Sista april firade vi uppe i stugan men innan dess hade jag varit där två kvällar på rad och målat som en galning. Så nu är väggarna vita och fina. Jag har bara taket kvar att måla sen är det viktigaste målat, behöver jag säga att det blev så himla bra.

Om jag orkar så kanske det kommer lite bilder så småning om.


Det komiska i kråksången är att vi inte kommer vara där något mer i sommar eller jo vi ska som jag nämnt tidigare riva ut golven. I den bästa av världar så kommer vi kanske kunna sova där i höst men ni vet ju hur det är med skomakarens barn.....jag är gift med en fd snickare å då kan ni räkna ut resten.


Nu ska jag gå och lägga mig, ska på intervju i morgon. Har hamnat i ett dilemma, har två jobb på gång....vad ska jag välja???

Presentation

Älskar garn och stickning,stickar,kardar och spinner garn. Drömmer om att driva eget. Får än nöja mej med att vara projektledare hemma och på jobbet

Fråga mig

0 besvarade frågor

Twitter

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards