This is my life, yarn and knitting

Alla inlägg den 22 januari 2013

Av Bettan - 22 januari 2013 21:18

..... har hänt här, varken på bloggen eller i mitt liv.

Å ena sidan är det ju bra för då kan ju inget dåligt ha hänt heller :)


jo förresten jag vann 150 kr på postkodlotteriet och det är ju inte helt fel:)


Sedan i augsti har jag kämpat tappert om jag får säga det själv med träning och min vikt, jag har satt mål och ännu flera mål för att vara ärlig. I lördags så nådde jag faktiskt två av dem och idag har jag varit och gjort min belöning för det. Denna gång var det två vikt mål som jag fixade, i lördags hade jag gått ner så jag passerade en gräns som jag satt för att jag ska börja springa igen utan att förstöra mina knän och det slog jag med ett kilo, det kilot gjorde så jag nådde mål två. 

Igentligen så borde jag ha firat dubbelt men vet inte vad jag ska fira med mera än det jag gjort idag. När jag fick frågan vad jag skulle fira med så svarade jag lite skämtsamt - flera intervaller och det kommer det bli :)


Att jag lyckas komma dit jag är nu med vikten är svårt att beskriva för i så många år har jag kämpat och åter kämpat för att lyckas. Naturligtvis så har min homeopat ett finger med i leken men den senaste tiden har jag inte tagit någon medicin från honom för att jag mår så bra.

En rolig sak som hände  i morse så var det första gången på många, många år som jag stoppade linnet i n n a n f ö r mina jeans och tog på ett skärp. Visst det hänger och dinglar ff massor på min buk men inte lika mycket som förr.  Mening är att jag ska bli mera fit med tiden när de sista 7,5 kg  tränas bort, när de är borta så ligger jag precis som på gränsen till normalviktig men lite borde väl ha byggds om till muskler så det kan jag acceptera.


Nä nu är ni nog less på mitt skryt men jag tänker i alla fall säga att jag är rätt stolt över min resa som inte är riktigt slut än.

Presentation

Älskar garn och stickning,stickar,kardar och spinner garn. Drömmer om att driva eget. Får än nöja mej med att vara projektledare hemma och på jobbet

Fråga mig

0 besvarade frågor

Twitter

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards