This is my life, yarn and knitting

Alla inlägg den 17 mars 2010

Av Bettan - 17 mars 2010 21:33

Är så glad i kväll, har precis fått veta att min fina "sonahustru" Cami ska flytta hem till min son. Hon har fått min son att blomsta till den fina människa han är, jag kan inte annat än önska dem lycka till.


Jag har bara ett problem när jag ska umgås med Cami, hon är döv(eller heter det hörselskadad om man inte något alls ?) och jag kan inte teckenspråk. Jag önskar verkligen att jag kunde det och min ambition är att lära mig det. Kanske hon kan hjälpa mig nu när hon kommer att finnas här i närheten. Skulle vara fint att kunna säga något annat än skor, skidåkning, snöar eller regnar :) Kom just på att jag kan Stockholm också...


Appropå kommunikation så har jag de senaste dagarna funderat mycket på manlig och kvinnlig kommunikation. Jag jobbar i en mansdominerad värld, jag leder ett projekt som styrs av män. Att det funnits skillnader har jag alltid vetat men nu ser jag det mera tydligt. Hörde i veckan på radion en kvinna som sa att männen använder sig av ordet faktum när de vill göra sig hörd. Kvinnor säger ofta jag känner... kände mig så träffad av detta.  Jag lindar in ord för att försöka säga vad jag tycker, måste bli bättre på att bli tydlig. Tydlig på ett manligt sätt, jag ska lära mig att vara rak och tydlig kanske till och med säga ...faktum är när jag talar med männen i min ledningsgrupp.

Är jag ensammen tro att ha problem med manlig och kvinnlig kommunikation i jobbet.


I morgon ska jag jobba hemifrån ska bli så skönt, sedan ska jag ner på stan och göra ett hemligt uppdrag. Tyvärr kan jag inte skriva vad det är än men blev så glad och stolt när jag fick uppdraget. Dessutom så ska jag skjutsa mina ungdomar, de ska åka till Finland och tävla. Hoppas att det går bra för dem men framför allt att de ska ha en rolig resa.


Nu ska jag ägna maken lite uppmärksamhet.

  


Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Älskar garn och stickning,stickar,kardar och spinner garn. Drömmer om att driva eget. Får än nöja mej med att vara projektledare hemma och på jobbet

Fråga mig

0 besvarade frågor

Twitter

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<<
Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards