This is my life, yarn and knitting

Alla inlägg den 20 mars 2010

Av Bettan - 20 mars 2010 20:03

Idag känns det som om det gått i hundra knyck. Började en tidig morgon, när jag läste tidningen hittade jag en tackbox. Maken ringde och kollade om den fanns kvar och vi slog till och köpte den. Vid 10-tiden var vi på vintermarknaden, gick runt och köpte med oss lite potatis hem. In en snabbis på granngården och handla ett nytt halsband till min hund. Handlade lite mat och snabbt i väg för att hämta takboxen.

Vid 12.30 var vi hemma igen och beslutade oss för att åka till stugan och börja riva ut vår vedspis. Den vi har nu ryker in så enormt, nu ska den ut och in med en ny.

Håller nu tummarna för att det ska bli bättre, J ska ev åka dit nästa helg och ta bort tegelstenarna så att vi kan sätta in den nya.  J´s pappa har byggt stugan och även då murat in spisen. Under hela han livs tid var han aldrig känd för att göra något ordentligt, han skulle alltid göra det klart sen. Men nu vet vi att han gjort något ordentligt, spisen satt som berg. Vi slog och slog innan vi fick loss den.


Direkt efter att vi varit i stugan åkte vi till min svärmor och fick en god middag där. Jag fick även min födelsedags present av henne. I veckan började hon en datautbildning för Sr, så vi fick hjälpa henne lite med hennes läxa. Tycker det är så kul och lite sött att hon vill lära sig använda IT men just nu är det mest bara rörigt för henne.Men vem minns inte när man satte sig första gången vid en dator och musen inte gick dit man vill, minns hur rädd jag var för att ha sönder något   

Pratade med barnen idag och det hade gått bra för dem. L hade blivit 9:a av 18, hon var så nöjd och det ska hon vara med tanke på att hon inte kunnat träna eller tävla något i vinter. Hon har varit sjuk mest hela vintern. R hade skjutit sin första 0 på stå så kul, tyvärr så hade han fått 4 bom i första skjutningen och var besviken. Men även han har varit sjuk mest hela vintern och ska vara nöjd tycker jag. Första nollan på stå skyttet ska firas när han kommer hem igen. I morgon är det staffet och det såg de fram emot, så håll tummarna för dem.

  

Nu ska jag bara sitta och ta det lugnt framför tvn.

Av Bettan - 20 mars 2010 07:19

Trots att jag är så enormt trött så vaknade jag tidigt, ytterligare en nackdel med min sjukdom. Känns som om jag vaknar av att ett löv faller, stackars J som försöker vara så tyst han kan men alltid lyckas väcka mig ändå. Men det är så skönt att veta varför, förr var det mera stressande att vakna och vi båda var irreterade över att jag inte kunde sova. Nu är det bara att gilla läget, tyvärr är det ju så också att de gånger jag verkligen kan sova så är jag så trött att jag sover så hårt att jag är tröttare än innan jag somnade. Nä nu får det var slut gnällt, gilla läget var det.  


Sitter nu framför tvn med en kopp kaffe, läser tidningen och njuter av tystnaden. När jag hör att det börjar röra sig på övervåningen ska jag bjuda maken på fika på sängen. Det kan han vara värd då han har huvudansvaret här hemma på veckorna.


Funderar på att börja så lite blomfrö idag, tomaterna sattes för någon vecka sedan. Längtar tills jag kan få vara ute och jobba i växthuset och blomsterrabatterna igen, då lever jag till fullo. Har köpt nästa alla fröerna men lite fattas fortfarande så något besök till på handelsträdgården behövs.


I dag kommer en vän hit från Stockholm och ska stanna i en vecka, naturligtvis så ska jag vara i Stockholm nästa vecka...ödets ironi.

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Älskar garn och stickning,stickar,kardar och spinner garn. Drömmer om att driva eget. Får än nöja mej med att vara projektledare hemma och på jobbet

Fråga mig

0 besvarade frågor

Twitter

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<<
Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards