This is my life, yarn and knitting

Alla inlägg den 22 mars 2010

Av Bettan - 22 mars 2010 17:57

Idag har jag verkligen fått vet att jag har ett huvud, vilken gräslig huvudvärk jag haft idag. När jag vaknade vid tre tiden i natt så trodde jag det skulle explodera men ändå så åkte jag iväg för att hämta dottern när hon kom hem från Finland. Huvudet dunkade och jag kände hur illa jag mådde, visste inte hur snabbt jag skulle ta mig hem och få i mig några värktabletter. Somnade om men vaknade med samma dundervärk på morgonsidan.

Det fanns inga möjligheter att ta sig till jobbet så det blev till att sjukskriva sig.

Så smått började jag inse att jag hade hjärnskakning, därav min massiva huvudvärk.


Ett problem med att jag inte kom in på jobbet idag är att jag inte kommer iväg till Stockholm ikväll. Så jag har jagat en läkare som kan skriva ut ett läkarintyg så att jag kan få tillbaka biljettkostnaden. I morgonbitti så ska han ringa, hoppas nu att de kan göra det i efterhand.


Annars har det inte hänt så värst mycket här idag. Alexandra var hit och red min häst idag, så kul att få se honom ridas av någon annan. Han är så enormt duktig, synd bara att han har en klant till ägare som inte klarar av att sitta kvar på honom.*S*


Nu ska jag ta en kvällspromenad med min hund, hon har suckat ett antal ggr idag för hon vill verkligen ut och röra på sig. Annars gillar hon nu att det börjar bli vår, ligger som en klubbad säl tillsammans med katten på de solfläckar som bildas  på golvet.


Ska också försöka göra i ordning tidtagningsprogrammet inför nästa helg, behöver byta programvara och importera alla namn till datorn. Usch vad jag gruvar mig för tävlingarna, varför tog jag på mig att ha huvudansvaret???

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Älskar garn och stickning,stickar,kardar och spinner garn. Drömmer om att driva eget. Får än nöja mej med att vara projektledare hemma och på jobbet

Fråga mig

0 besvarade frågor

Twitter

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<<
Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards