This is my life, yarn and knitting

Alla inlägg under november 2011

Av Bettan - 6 november 2011 20:15

Jaha då har det gått en helg igen,undra vart den tog vägen?

Tanken var att jag skulle skjutsa Linda till Sveg igår och stanna där till idag alt måndag morgon men saker och ting blir inte som jag planerat.

Hade beställt en grej till bilen, som bara skulle vara att byta ut eftersom jag hade alla tänkbara nr som överensstämde. Det vara "bara" två av tio som behövde skicka bilen till verkstad, vad tror ni jag hade??? Det räckte inte med att jag köpt en stålbit för 5000 utan nu måste jag in på verkstaden med den. Det var den julen det, så himla kul att barnens julklappspengarna snart sitter under huven på min bil.


Med det som beslutsunderlag så blev det en tur och retur resa till Östersund, med hjärtat i halsgropen för jag var livrädd att bilen skulle stanna. Det hade gjort mindre om den stannat på vägen hem för Linda skulle med en buss för att kunna ta sig till skolan. Nu gick den hem men kan inte påstå att den gick bra, fick stanna ett par gånger och slå av bilen för att få bort felmeddelandet en stund. Började resan med ett felmeddelande och hade fem när jag kom hem, måtte jag nu inte kört sönder den mer än nödvändigt.


Har gjort en underbart god gryta idag av högrev, hade en tanke vad den skulle innehålla när jag började laga den men tänkte att det inte funkade. Googlade efter recept och det verkade som om det fanns olika recept som hade lite av mina ingredienser fast inte alla i samma recept så jag gjorde den gryta jag tänkt mig. Som sagt den blev super god och vi tog ett glas rött till middagen trots att det är söndag, för det var jag värd.....hade ju dansat zumba :) I dag fick jag stå i fred längst bak, de har väl insett att de skrämmer bort deltagarna om de kallar fram mig.


Hur som helst är det rätt skönt med söndags kvällar men idag så önskade jag verkligen inte det blev måndag i morgon, i morgon kommer cheferna.....Är orolig för att jag tappar jobbet i morgon men det vet ni ju om redan.

Men innan dess så ska jag fortsätta njuta av en skön söndag.

Av Bettan - 6 november 2011 10:42

Idag bombarderar jag er med bilder.

Här kommer lite bilder på vårt odjur,Tarzan, vem har sagt att man bara kan sova i en kattkorg och att man som katt måste kura ihop sig?


En sekund för sen med kameran, han låg och sov i min degbunke som jag har för att baka tunnbröd???



Alla sätt är bra utom de dåliga!


   

Bästa kompisarna sover tillsammans, finns det hjärterum finns det stjärterum.




 

True love!



 

Som den kung han är....

Av Bettan - 6 november 2011 10:12

Hade tänkt bjuda på lite före och efter bilder från mitt renoveringsprojekt men jag har på något sätt lyckats kassera före bilderna och nu när jag fotar så ser det ut som om det bara är luftbubblor på väggen. Spaljen gör skuggor som ser ut som luftbubblor. 


Hur som helst, innan var det super mörk furutrapp och mörk blåa tapeter alá 80 tal. Nu är det som ni ser vitt och bruna steg.

Väggen är nu väv som jag målat i champaniefärg fast jag tycker den är mera gul. Har satt lite väggord på väggen, lyckades inte hitta bara i latin så jag valde dammtussar under sängen också. Dels för att man garanterat hittar dammtussar hos mig och att man är på väg upp till sovrummen om man går upp för trappen.


Som ni ser så är jag ingen riktig hantverkare utan hemma pulare, det finns tyvärr lite bubblor i väven men det mesta är som sagt skuggor från spaljen. 




                    

Av Bettan - 6 november 2011 09:37

 

Presenter i all ära, det är snörena som är kul.....


 

....och pappret......


 

.....och inte minst kartongen.....





Fast det var rätt kul med besök av min farbror och hans tjej som jag nästan aldrig träffar.



Faster Linda var hemma från Sveg också men ingen av oss ville egentligen vara med på bild 

Av Bettan - 4 november 2011 08:23

Var igår och firad mitt barnbarn som fyller ett år på lördag och min son som fyller på söndag.

Jag skjutsar Linda tillbaka till Sveg på lördag så vi gjorde bort firandet i går.


Hade köpt en fin glas nalle med ett rött hjärta på som ska stå på en lampa, tänkte att jag brukar kalla honom farmors hjärta. Tänkte att han kommer få så mycket leksaker och kläder så en "nattlampa" i form av en nalle skulle bli bra.


Tyvärr så var den sönder när han öppnade paketet och det var kartongen och snörena som var roligast i vanlig ordning. Ska åka och byta lampan idag så han får den i helgen, har dessutom stickat honom en pippi tröja men sprundet runt halsen blev så ful så jag måste göra om det. Hade tänkt ge honom den igår som present men inget går som jag tänkt.


Bilder kommer senare om jag orkar vill säga, är ju rätt dålig på att sätta in bilder.

Har ju lovat er bilder från renoveringen av trapphuset också som inte kommit ännu. Tänker starta upp ett renoverings konto på byggla.se där jag tänker lägga ut lite bilder på mina renoveringsprojekt i framtiden. Meddelar er när det kontot är klart :)




Av Bettan - 3 november 2011 10:19

Med anledning av gårdagens kommentarer på mitt facebook konto så har jag funderat lite på vad som hänt sedan jag började gå på zumba.


Följande har jag kommit fram till:


Jag har fått en kropp(det hade jag ju innan också ifs). Tidigare hade jag en stenstod till kropp, jag var stelare än allt stelt. Nu har jag en kropp som är rörlig, tänk er jag kan göra rörelser med bäckenpartiet, värsta Elvis moves har jag lagt till mig med. Min kropp består numera av delar,  axlarna rör sig inte ihop med övriga kroppen osv. Eller som min man sa: Står du och juckar och åmar dig framför alla människor? (han är så pedagogisk min man)


Jag har fått blivit en gladare människa, jag mår så jäkla bra och jag har fått så många nya vänner.


Jag av alla människor som är så fruktansvärt rädd att göra bort mig inför andra människor har stått inför ett 80-tal människor och dansat(å låtsats att jag kunde) men oj så kul jag hade. Å tänk det gjorde ingenting att jag inte kunde stegen 100%, att göra fel känns så mycket enklare med ett leende på läpparna.


Å så igår kom då kommentaren att jag äntligen kunde ruska på axlarna, livet är fulländat !!! Jag kan skaka rumpa, ruska på axlarna och le samtidigt.



Av Bettan - 2 november 2011 21:33

Länge sedan nu, tro om jag börjat bli lat? Mm så är det nog...

Har dessutom funderat den senaste tiden på om jag ska lägga ner bloggen, tycker inte att jag har något skriva om. Skriver mest en massa skit känns det som å vem vill läsa det?


Vem vill läsa om att jag varit och hämtat ut linser idag och att mitt tangetbord på jobbet. Ifs så var det konstigt, det fungerade när jag gick på mötet och när jag kom tillbaka så gick det inte att skriva vissa siffror eller bokstäver. Aja nu vet ni det i alla fall ;)


På måndag kommer mina chefer upp och ska ha möte med oss, misstänker faktiskt att jag kommer bli uppsagd då men blir det så ja då är det bara att gilla läget. Skulle det vara så så hoppas jag att någon kan erbjuda mig ett jobb omgående men torsdagar inträffar inte två gånger på samma vecka.


Fick förresten en rolig kommentar på fejjan idag....min zumba instruktör tyckte jag ruskat mina axlar bra. Så här lät kommentaren:


-Du har klarat det!!! Har kollat dig och jag måste säga att axlarna var toppen idag! Grattis!!!


Tänk att stela jag lyckats med att börja ruska på axlarna, det kanske finns hopp. Fast det kanske är som jag sa till min man - Det är tur att man har lite byst så det är något som rör sig när man skakar på överkroppen.

Hur som helst, det är så kul att få en kommentar om att man går framåt lite,lite grann för det är då ljusår kvar innan någon överhuvudtaget kan säga att jag kan dansa.


Men det gjorde mig glad i alla fall, nu ska jag stöka undan efter att vi ätit varma mackor.


Sen uppdatering

Den här kommentaren kom senare i kväll.

Tack båda Christin o. Elisabeth Sjöström!!! Det är ni som ge mig och alla instruktör gladje och energi!!!!!!!! Stor kram till er!!!

Det här kan jag leva länge på.


Presentation

Älskar garn och stickning,stickar,kardar och spinner garn. Drömmer om att driva eget. Får än nöja mej med att vara projektledare hemma och på jobbet

Fråga mig

0 besvarade frågor

Twitter

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14 15
16
17
18 19
20
21
22 23 24 25
26
27
28 29
30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards