This is my life, yarn and knitting

Alla inlägg den 15 mars 2012

Av Bettan - 15 mars 2012 21:03

Idag har jag varit på studiebesök, ett skönt avbrott i vardagen. Var till ett företag som vi ska öva, alltid lika roligt att få möjlighet att lära sig nya saker.


Det som jag gått omkring och funderat på har jag nästan kommit fram till ett beslut om. Jag har beslutat mig för att bara flyta med, det får bli som det blir. Jag insåg att i det här fallet kan jag inte påverka utfallet, jag får förlita mig på ödet. Har tagit på mig en uppgift att göra "ideellt", godkänner de uppgiften jag gjort så får vi se vad det leder till.  


Idag åkte håret, eldigt rött blev det och jag är riktigt nöjd.

Men för övrigt så är jag rätt grå och pluffsig men vad sjutton jag är så gammal så jag är nästan halvdö som min dotter brukar säga :)

Bjuder på en bild från idag på kärring eländet :)

 


I morgon blir det pimpeltävling och då får gubbarna se upp för den här kärringen.

Av Bettan - 15 mars 2012 08:29

Vet ni.....igår var hon där igen.


Var på zumban och valde att ställa mig längst fram, vilket jag oftast inte gör men det har blivit så trångt längst bak nu när det kommit nya deltagare. Därför valde jag att ställa mig längst fram MEN det jag hade glömt bort var att det är en hel spegelvägg på det här stället.


Precis när passet började så dök hon upp, de där feta äckliga människa som brukar ockupera min kropp. I spegeln såg jag alla valken som välde ut över linningen.

Valken förresten? Valkarna ska det stå, för man såg alla "korvar" under linnet och när jag hoppade så gungade det hejd vilt precis över allt. 


Eftersom passet precis börjat så var det svårt att gå och ställa sig längst bak men det lovade jag mig själv.....nästa gång står jag längst bak igen för där syns jag inte i spegeln.

Det enda positiva var att jag såg att jag trots min övervikt var hyffsat smidig, trots att jag inte kan skaka på axlarna. Snacka om fast frusna axlar....

Presentation

Älskar garn och stickning,stickar,kardar och spinner garn. Drömmer om att driva eget. Får än nöja mej med att vara projektledare hemma och på jobbet

Fråga mig

0 besvarade frågor

Twitter

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10 11
12
13 14 15 16
17
18
19
20 21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards