This is my life, yarn and knitting

Alla inlägg den 24 mars 2012

Av Bettan - 24 mars 2012 07:58

Lördag morgon och jag har varit vaken sedan kl 6, till vilken nytta kan man undra? Ja inte har jag gjort någon nytta än i alla fall, spelar lite på facebook, dricker kaffe och slöar det är vad jag fått till än så länge.

Men tanken är jag ska försöka mig på att få igång min besvärliga symaskin och sy lite gardiner. Ja ska även ta fram lite kött ur frysen för i kväll ska vi nog grilla. Funderar skarpt på att ta fram cykeln och cykla till affären och handla men jag har inte bestämt mig ännu, finns en risk att det är så blött på vägarna att cykelhjulen gräver ner sig i gruset.


Igår fick jag mig en skopa av "sanning" av en person, att få kritik för sånt som är sant kan jag ta men när X pratade om att jag inte informerat om än det ena än det andra så blev jag riktigt ledsen. Jag vet att jag informerat om vissa saker men ändå påstår X att det har jag inte men det är väl som all annan kommunikation, det måste finnas en mottagare till det man säger.

Hur som helst, jag hoppas att det blev utrett det som skulle utredas i samtalet igår och tro mig jag uppskattar verkligen att personen i fråga gjorde samtalet. Hellre rak kommunikation, hur obekväm den än är men helst ska den vara sann också. 

Det som hände igår fick mig att fundera över min situation och jag lovade den person som jag pratade med att är det så att det är flera som upplever att jag inte sköter min roll så ska jag säga upp mig. När jag sa det så menade jag verkligen det också, ingen ska behöva känna att jag inte sköter mina arbetsuppgifter.

Samtidigt så känner jag att det kan inte bara vara upp till mig hur en kommunikation ska ske och vara eller tänker jag fel här? 

Hur som helst, jag ska ta till mig den kritik som är befogad och sann, den kritik som inte är sann kan jag omöjligt påverka.


Aja nog om detta nu ska jag ta tag i dagen, gå ut till hästarna och börja reta upp mig på symaskinen som inte funkar som jag vill.

Presentation

Älskar garn och stickning,stickar,kardar och spinner garn. Drömmer om att driva eget. Får än nöja mej med att vara projektledare hemma och på jobbet

Fråga mig

0 besvarade frågor

Twitter

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10 11
12
13 14 15 16
17
18
19
20 21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards