This is my life, yarn and knitting

Alla inlägg den 6 juni 2010

Av Bettan - 6 juni 2010 22:01

Helgen den har kommit och gått i en rasande fart men jag känner mig nöjd med den.

Har hunnit varit uppe i stugan och igår var vi hemma och klippte undan det mesta av gräset. Idag har jag satt om alla tomatplantorna i växthuset och burit ut all sommarplant för härdning inför utplanteringen.


Har även idag varit upp till stugan med ett lass virke som J ska ha där i veckan för att spika på vårt nya uthus. Han ska vara där själv den här veckan och försöka hinna göra lite saker som måste göras. Bland annat ska ha ordna virke till vår flotte som R ska börja spika till helgen. Vi måste börja med den nu om vi ska hinna göra den klar till midsommar, då ska vi få besök i stugan från Stockholm och vi har lovat flottfärd. Bror och svägerskan ska komma upp med husvagn och tar nog med sig en roddbåt....bra om vi inte hinner klart :)


Har nu varit ute och sprungit, gick riktigt bra men kan det göra annat när man hör på Queen . Gillar verkligen att höra Barcelona och pressa sig själv uppför de branta backarna. Det är ovanligt att det går så här bra att springa, blir inte trött...undrar varför?


Har också hunnit varit och köpt L en cykel, en bättre begagnad så att hon kan träna i sommar.


Nu förberedelser inför måndagen.....

Presentation

Älskar garn och stickning,stickar,kardar och spinner garn. Drömmer om att driva eget. Får än nöja mej med att vara projektledare hemma och på jobbet

Fråga mig

0 besvarade frågor

Twitter

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards