This is my life, yarn and knitting

Alla inlägg den 13 juni 2010

Av Bettan - 13 juni 2010 21:39

Den här helgen har gått i hundra knyck känns det som. På lördag morgon skjutsade vi L på sommarskidskolan och hämtade hem R som nu har sommarlov. Det var en trött R som kom hem, det hade tagit på krafterna att fira att hans skulle få sommarlov.

Direkt när han kom hem så packade vi om bilen för vi hade beslutat oss för att stanna uppe i stugan till idag. 


Väl där satte R igång med att snickra på vår flotte, jag skulle göra tårta till honom för att fira hans födelsedag. Tyckte jag hade packat allt men icke sa nicke, visserligen hade jag lyckats få med mig två tårtbottnar men ingen grädde. Ilade ner på byn för att handla men kom för sent den hade stängt några minuter tidigare så det blev att åka ytterligare 3 mil för att fixa grädden. Har man lovat bort en tårta till sonen så har man.


När tårtan var gjord så fortsatte vi vårt flottbygge och när det var dags att äta middag så var det dags att sjösätta den och sätta fast tunnorna. När det var gjort så var det dags för premiär turen trots att vi inte hade någon motor, vi paddlade eller rättare sagt min bror och J paddlade. Oj vad fisken var på hugget, fick en massa aborrar och en rätt så fin gädda som nu är rökta och snart uppätna, supergott.


Idag har jag mest hållit på och klyvt ved, har nog gjort två årsförbrukningar klar idag. 


När vi kom hem från stugan ringde min svärmors granne och sa att svärmor inte var pigg så hon ringt efter ambulans åt henne. Vi har nu precis kommit hem från sjukhuset. Hon har ont i bröstkorgen igen, lite oroande med tanke på att hon gjorde en hjärtoperation förra veckan. Nu blev hon kvar på sjukhuset över natten, skönt för oss alla att veta att hon är i en trygg miljö.


I morgon är det jobb igen och bara fyra veckor kvar till semester. Hoppas att all energi jag samlat på mig i helgen kommer till sin rätta under veckan.

Presentation

Älskar garn och stickning,stickar,kardar och spinner garn. Drömmer om att driva eget. Får än nöja mej med att vara projektledare hemma och på jobbet

Fråga mig

0 besvarade frågor

Twitter

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards