This is my life, yarn and knitting

Alla inlägg den 9 mars 2011

Av Bettan - 9 mars 2011 20:59

Det har varit dåligt med uppdatering här på slutet, inte för att jag inte haft något att skriva om utan för att tiden helt enkelt inte räckt till. 


Barnen har sportlov så det är fullrulle här hemma, fick hem tre tonåringar i helgen....riktigt bra med tanke på att jag bara har två :)


Det var så roligt att få låna Felicia några dagar. Nu har den mesta av tiden hon varit här gått åt till att träna men en liten utflykt hann vi med igår. Vi tog skotrarna och åkte ut till ett vindskydd uppe i skogen och grillade. Hade packat ner massor med mat så att vi skulle kunna äta middag där ute. Supermysigt var det trots att det blev lite blåsigt på slutet men det hindrade inte oss från att grilla pinnbröd, korv som vi åt med potatissallad dessutom hade vi med oss mackajärnet så vi gjorde toast. Naturligtvis var kaffepannan med så det kokades kaffe över öppen eld och barnen drack den obligatoriska chokladen.


Idag när jag kom hem så hade jag fått en liten kaka av  Felicias pappa eller rättare sagt alla i familjen hade fått var sin. Totalt så vägde den här fyra bitarna tillsammans mer än 1200gr!?


 De är inköpta på det här cafet i Sveg http://www.cafecineast.se/ har ni vägarna förbi så ska ni nog gå in och ta er en liten fika stund. Eller med tanke på storleken så är det inget snabbfika som ni ska ta utan en riktig långfika. 

Jag har inte ätit något på min ännu, tror jag måste se till att ha gjort ett riktigt långpass innan.


Bjuder på några bilder, dels på monsterkakan och från vår gilltur.


See You


   Tändsticksasken vs chokladbollen.


    Bildbevis på att den vägden en del.


  

Grillning av pinnbröd

Presentation

Älskar garn och stickning,stickar,kardar och spinner garn. Drömmer om att driva eget. Får än nöja mej med att vara projektledare hemma och på jobbet

Fråga mig

0 besvarade frågor

Twitter

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26 27
28
29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards