This is my life, yarn and knitting

Alla inlägg den 16 mars 2011

Av Bettan - 16 mars 2011 21:53

Känner mig så nöjd med dagen trots att den varit tung på flera olika sätt.


Trots att det varit lite tråkigheter den här veckan så känner jag lite optimism, lite arbetsglädje........tro om jag håller på bli sjuk.

Skämt å sido, jag är en sådan person som behöver arbetsglädje, som vill ha utmaningar och få känna mig stark på jobbet. Jag vill vinna segrar, nå mål och det har jag inte fått gjort på slutet men idag har jag nästan vunnit en seger. Klockan nio i morgon får jag veta om det blir en totalseger.


Appropå jobbet och utmaningar så sa sierskan igår att jag måste lära mig att inte försöka påverka framtiden, inte försöka ordna med det som inte går att påverka. Det går åt för mycket energi till sånt som ändå inte kan påverkas av mig, jag måste lära mig att sitta ner och bara låta livet komma. 

Tror faktiskt att det var det som stärkte mig idag när jag åkte till jobbet, jag vågade vara tuffare för det är nuet jag kan påverka i första hand.


Sierskan sa till mig vad jag har i mitt öde, exakt vad, det kommer jag inte berätta här. Det är till för mig själv, det kommer vara min "andliga" vägledning. Jag har fått råd av henne hur jag ska agera för att växa som person och i mitt äktenskap. Har fått en beskrivning av hur mitt arbetsliv kommer att bli och stämmer det så då kommer jag att få ett fantastiskt yrkesliv.


Nu blir det att packa, ska på kickoff i morgon. 

Presentation

Älskar garn och stickning,stickar,kardar och spinner garn. Drömmer om att driva eget. Får än nöja mej med att vara projektledare hemma och på jobbet

Fråga mig

0 besvarade frågor

Twitter

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26 27
28
29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards