This is my life, yarn and knitting

Alla inlägg den 5 januari 2012

Av Bettan - 5 januari 2012 20:21

I kväll är det sista natten med hela ungdomsgänget här hemma, i morgon åker Robban och Jenny ner mot stora staden. På söndag så ska jag skjutsa Linda till Sveg, där stannar jag till på tisdag. Jag har tagit två dagars semester för att inte behöva stressa så enormt mycket med tanke på det väder som är just nu.


Egentligen så skulle de åka till Boden i morgon och tävla men ingen av dem är pigg så det blir till att pigga på sig och fortsätta träna. 


Själv ska jag nog ut och åka skidor och ev hinna ut med skotern en sväng, på fredag kväll så ska vi åka till mamma och pappa och äta middag. Annars ska den här helgen bestå av att umgås med vänner och släkt, jag ska njuta av livet helt enkelt.


Som ni märkt har jag tappat insperationen till att skriva här på bloggen, svårt när man måste vakta sin "tunga" men jag ska försöka skärpa mig lite i framtiden.


Kanske blir det bättre när jag vet vart jag är på väg någonstans i livet. För just nu har jag många och stora frågetecken i mitt huvud och även om jag inte tänker så mycket på det så ligger det där ändå och "stör". Jag fick som uppgift av spåtanten förra våren att inte vara "där framme" utan leva i nuet, jag skulle inte planera och fundera på det som jag inte kan påverka för när det var dags så skulle det vara saker som jag inte hade "planerat" för. Nu är jag där.....det oväntade har skett eller rättare sagt startat och jag  sitter lydigt ner bara ner och väntar. Att jag skulle göra det bestämde jag mig för när det här började, känner så starkt att det här är något jag inte kan påverka just nu.


Det känns också så sjukt att en spåtant sa att det här skulle ske för ett år sedan??? och slår det in till hundra procent......då är jag i början av min nya resa. 

Hon sa bla så här

" Du kommer känna längs hela ryggraden att det är rätt MEN feghet kan få dig att tveka" 


Jag känner precis det hon sa, både längs ryggraden och mycket feghet MEN fegheten ska inte hindra mig!



Presentation

Älskar garn och stickning,stickar,kardar och spinner garn. Drömmer om att driva eget. Får än nöja mej med att vara projektledare hemma och på jobbet

Fråga mig

0 besvarade frågor

Twitter

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24 25
26
27 28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards