This is my life, yarn and knitting

Direktlänk till inlägg 27 juni 2010

Summering av midsommaren 2010

Av Bettan - 27 juni 2010 21:41

Vilken helg det blev trots regn och lite blåst. Jag och L beslutade oss redan på torsdagen för att åka till stugan. Vi ville förbereda inför midsommar festen vi skulle ha där.

Väl där så insåg vi att det var nödvändigt att klippa gräset, jag klippte det och L donade inne i stugan med vår packning. Oj oj vad jag svettades när jag drog handklipparen i gassande sol. När det var gjort ringde J och sa att han tänkte komma upp till oss även han, strax därpå dök även min bror och hans sambo upp med husvagnen. När de kommit så åkte vi ut på sjön och fiskade, L lyckades få upp en lite gädda så hon var så lycklig. Hennes första fisk på nya kastspöet, fisketuren avslutades med korvgrillning.


På midsommarafton kom en 08 upp till oss, Svenne hatar när jag säger 08an men det får han ta :) 

J hade åkt upp till sjön tidigt på morgonen för att göra om flotten lite så att den skulle bli lite mera stadig. När 08an var på plats så åkte vi upp till J för att fiska. Naturligtvis så var det 08an som fick mest fisk, försökte förklara för honom att det var samma sak som när man spelar på casinot första gången men det köpte han inte. Han menade att han var en bättre fiskare än vi...fetglöm det Svenne ;)

Fisket fick avslutas abrupt pga åska och hällregn från en öppen himmel, gissa om vi var blöta när vi kom i land.

Väl hemma i stugan så förberedes middagen, alla hade bidragit till vårt knytkalas. Vi åt och drack gott, sjöng roliga sånger(mer eller mindre bra måste jag säga och det tror jag grannarna tyckte också), tävlade i trekamp och surrade en massa skit.  

Det roligaste som hände var nog på natten när vi gått och lagt oss...då vaknade jag av en högljud duns och att Foxy skällde galet elakt. Det hon var så arg på var 08an som ramlat ur sängen, han märkte det inte själv utan fortsatte att sova nu under mitt köksbord :) På morgon sidan vaknade han till och var mkt förvånad över att han låg där han låg, gissar att han var rätt öm i kroppen efter fallet.


Trots att det regnade och stormade så beslutade vi att stanna kvar till idag men 08an han åkte hemåt mot Fjollträsk. Rätt skönt att inte göra något alls mer än städa undan från dagen innan och surra lite skit. Har världens goaste svägerska så henne kan man prata allt möjligt med och det är jag så tacksam för.


I morgon är det arbetsdag igen men först ska jag iväg och besiktiga bilen, tyvärr tror jag inte den kommer gå igenom denna gång. Var förresten och klippte mig i torsdags....blev inget bra. Tjejen klippte mig för kort men men det växer väl ut igen.


Till sist så vill jag bara säga till Camilla(vet att du brukar kika in här ibland) ....tack för att du ger mig förmånen att få bli farmor. 



 
 
Weea

Weea

27 juni 2010 22:28

Låter som en härlig helg trots det dåliga vädret.
Men så kul att få bli farmor :) Så spännande.

http://weea.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bettan - 30 december 2014 08:25

Under julledigheten har vi haft så kallt och jag har länge saknat en varm mössa. Tog tag i saken och stickade inte en utan två stycken. Har snöat in på norsk mönster så det blev modellen Valdres. Mössa nummer ett Och så nr 2, tyvärr så har jag a...

Av Bettan - 24 december 2014 11:01


made by Storbettan och John blund/tomten önskar er en god jul ...

Av Bettan - 3 december 2014 08:39

Det trodde nog inte många, att jag skulle plocka upp bloggen igen . Men det tänker jag göra fast nu kommer den handla mer om min fritidssysselsättning. Garn och stickning, långt inom mig döljer sig en dröm om att få ha en egen lite fritidsgarnbutik...

Av Bettan - 7 augusti 2014 23:27

För ett år sen var jag så sjuk men hur sjuk förstod jag inte då. Nu ett år senare har jag börjat ta tillbaka livet igen. Men det kan jag lova er att den dagen i mars när jag hade en misstänkt infarkt men som tur var inte var det. Den dagen satt ja...

Av Bettan - 13 april 2014 06:51

Det senaste halvåret om inte längre än så har jag varit sjukt, sjukt trött. Minnet har stundvis varit helt borta, jag har levt som i en dimma. Tröttheten har inte gått att sova bort, vissa dagar har jag varit så utmattad å trött att jag mått illa.  ...

Presentation

Älskar garn och stickning,stickar,kardar och spinner garn. Drömmer om att driva eget. Får än nöja mej med att vara projektledare hemma och på jobbet

Fråga mig

0 besvarade frågor

Twitter

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards