This is my life, yarn and knitting

Alla inlägg den 7 juli 2010

Av Bettan - 7 juli 2010 20:47

Vilken dag det varit idag, sol hela dagen. Tog ut friskvård på eftermiddagen och satte mig ute och började läsa en deckare...så avslappnande. Det är banne mig riktig friskvård för mig, att sitta stilla och njuta av livet för röra på mig gör jag dagligen i alla fall.


Läser nu en bok av Viveca Sten som jag fått av en jobbarkompis, rätt bra faktiskt.


Till middag blev det rostbiff och grönsaksgratäng, kändes syndigt lyxigt på en onsdag men oj så gott det var.


Eftermaten så stack barnen och Janne iväg för att träna, jag tog hunden och cyklade iväg till stallet för att kika till hästarna. Det var så varmt så jag satte Foxy i cykelkorgen efter en stund så att hon inte skulle få värmeslag det är trots allt minst en mil till stallet. Det gillade hon verkligen att få åka cykel och känna vinden svalka henne. Var dessutom ner till en sjö så hon fick bada.


Hästarna såg ut att må bra, valde att inte göra något med dem idag då de gick tillsammans alla fyra och betade. Ville inte störa dem när de börjar bli en flock men i morgon ska nog lilleman få en liten ridtur.


Var även in till en kompis som också har en foxterrier så att Foxy fick hälsa på henne en snabbis och jag fick ett glas vatten innan jag började cykelturen hem åt igen. Även då ville Foxy mest åka i korgen, tokiga hund :) satte ner henne ett par gånger men då slutade hon springa och tittade upp mot korgen.


Kan känna mig rätt nöjd med att ha cyklat två mil idag, kommer nog att cykla flera gånger när jag ska till stallet. Var rätt skönt sätt att ta sig dit och lätt terräng är det också. Skulle jag mot förmodan lyckas få ett jobb hemma vid ska jag nog försöka bli bättre på att cykla till jobbet men den risken är nog inte så stor....att jag får ett jobb i närheten menar jag.

Av Bettan - 7 juli 2010 09:41

Visst är det konstigt vad dagarna kryper fram när man väntar på något? Nu väntar jag på semester, vill ha den nu men inte förrän på fredag är den här. Ska bli så skönt att hänga upp skylten, stänga datorn och slå av mobiltelefonen. Inte för att det är särskilt betungande att jobba nu, många har redan gått på semester så det är få som ringer till mig på dagarna. Men de som känner mig vet att det är det värsta jag vet att inte ha något att göra, jag vill jobba och göra rätt för mig.


Ska skicka in en ansökan på ett jobb idag, få se om jag kan tänkas vara en av deras kandidater. Hoppet är ju det sista som överger oss människor :)


Funderar på rostbiff till middag idag, någon som har något gott tillbehör att äta till? Vill inte ha potatissallad, det äter vi för mycket av under sommaren.

Presentation

Älskar garn och stickning,stickar,kardar och spinner garn. Drömmer om att driva eget. Får än nöja mej med att vara projektledare hemma och på jobbet

Fråga mig

0 besvarade frågor

Twitter

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards