This is my life, yarn and knitting

Alla inlägg den 16 juli 2010

Av Bettan - 16 juli 2010 21:42

I morgon börjar lägret för oss tanter, där kommer det att vara en brokig skara mer eller mindre duktiga ryttare. Själv tillhör jag den senare gruppen och min häst är som sagt inte särskilt utbildad ännu heller.


Nu har min coola kille kommit tillbaka lite, han börjar ta livet lite mera avspänt igen. Var idag ute och red med Alexandra. Hon red Manga och jag tog Filippa och Manga som varit stirrig de senaste dagarna var hur cool som helst, brydde sig inte i något, vi mötte bilar och andra konstiga saker under vår tur men han bara gick. Efter den skrittturen blev jag lite lugnare inför morgon dagen. 


I år är det första gången som det bara är jag som ska dit, annars brukar det vara ett packande utan dess like på morgonen. Nu är ju hästarna där redan och bilen packad så det är bara för mig att kliva upp och ta mig dit i tid.


Misstänker att jag kommer ha träningsverk utan dess like på söndag men det ska bli så kul om allt fungerar med Mangas onda muskel förståss.


I kväll dödade Robban två fästingar som kröp på hans ben....usch vill inte ha dem här hos oss. Riktig äckliga djur tycker jag. 


Dags för en dusch och sedan krypa ner i sängen och läsa på min bok som jag började läsa igår, har fastnat i deckare för tillfället

Av Bettan - 16 juli 2010 12:47

Tog sovmorgon i morse alla utom Robban som måste jobba stackaren men å så skönt det var att somna om när vi insåg att det regnade ute. Finns det något härligare än att sova när det smattrar av regnet på taket?


Nu har jag strykit all tvätt som jag är specialist på att spara i en stor hög, så underbart att det är gjort. 


I eftermiddag så ska jag åka till stallet och rida min vilde en sväng inför lägret i morgon, håll tummarna att det går bra. Vill gärna tro att det ska gå bra, han har blivit mycket lugnare de senaste dagarna. 


Undra just vad vi ska äta i kväll? Har för tillfället ingen aning om vad som jag vill ha till middag. Blir lätt att man grillar alla dagar när det är så fint väder, vet att janne var sugen på grillspett i morse, kanske blir det så att vi grilla igen då.


Men först ska jag äta lite lunch i alla fall trots att jag sov länge i morse :)

Presentation

Älskar garn och stickning,stickar,kardar och spinner garn. Drömmer om att driva eget. Får än nöja mej med att vara projektledare hemma och på jobbet

Fråga mig

0 besvarade frågor

Twitter

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards