This is my life, yarn and knitting

Alla inlägg den 11 juli 2010

Av Bettan - 11 juli 2010 21:46

Idag var det tänkt att jag skulle ha ridit lektion men min häst beslutade sig för att vara en idiot!!

Nu beror mycket av det på att han bytt stall, fått en ny flock. Det är nya saker över allt och han har ingen koll. Att han bråkade idag  berodde mycket på min egna dumhet, dumt av mig att ha med morsan helt enkelt. Kan villigt erkänna att det kändes så skönt att kunna ta hjälp av Pernilla och att hon red hela lektionen åt mig.


Har börjat gruva mig rejält för lägret som jag ska vara med på nästa helg, undrar i mitt stilla sinne varför jag anmälde mig?? Måste då ha fått en stor skopa av hybris, undrar hur jag tänkt då? Å jag är så jäkla glad att jag flyttade honom så långt innan lägret men har lovat mig själv att är han inte normal till lägret då hamnar han på en skogaholms ;)


Igår var vi ute och gled i Ö-vik, måste tacka Carina och Cricka för att vi fick följa med. Så trevligt att bara få vara en stund och det är inte alla dagar man får leta efter ett ställa att äta kebab på men det fick vi göra igår.


Idag har jag börjat pricka av min att göra lista under semestern, har rengjort och oljat in en av altanerna. Ska hinna med den andra också har jag tänkt men den hann jag inte med igår.


I fredags var jag med Linda till en privat sjukgymnast som jobbar på Bosön tidigare för riksidrottsförbundet. Hon ska försöka hjälpa oss med hennes knän, en sak är då säker man får det man vad man betalar för. Besöket kostar mig 350 kr men vilken hjälp vi fick. I sex år har vi sprungit hos olika sjukgymnaster så haft olika diagnoser. Ifs hade även denna en helt ny diagnos också men hon sa Linda du kommer att börja bli bättre inom 6-8 v det lovar jag dig. Du ska bli så bra att du kan satsa fullt ut om du vill. 


Vi ska tillbaka om en vecka för att få flera övningar, håller tummarna för hennes skull. Vill att hon ska slippa sin värk i sina knän. 

Dessutom så sa denna tjej att det var tur att Linda kommit dit för om inget görs  åt hennes hållning kommer hon få sitt första diskbråck inom fem år.....hon skulle inte vara 20 år då:(



Presentation

Älskar garn och stickning,stickar,kardar och spinner garn. Drömmer om att driva eget. Får än nöja mej med att vara projektledare hemma och på jobbet

Fråga mig

0 besvarade frågor

Twitter

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards