This is my life, yarn and knitting

Alla inlägg den 14 juli 2010

Av Bettan - 14 juli 2010 22:39

Idag har det mest blivit ingenting gjort, var in till stan och gjorde utgjutning till sulor åt Linda. Handlade lite mat och medicin till hästkraken sedan åkte vi hem.


Det var lämpligt väder för en cykeltur idag så jag gjorde en kort sådan när jag kom hem. Åkte ner på en loppis för att kika lite men det fanns inget som var intressant där så jag kom hem med alla pengarna.


Hemma igen fick jag ett infall att gå ut i mitt vildvuxna jordgubbsland, har inte hunnit rensa där i år. Å dröm om min om förvåning, hittade 2L jordgubbar som Linda fick göra en härlig jordgubbstårta av. Den åt vi som efterrätt, tänk att fyra personer kan äta upp en halvtårta men som Robban sa: det är ett bevis på att konditorn lyckats.


Var även en sväng till hästkraken min så han kunde få laser på sin skada, i kväll var han som vanligt...cool. Men under behandlingen fick han en släng av damp, kunde inte stå still. Ev så ska jag och Alexandra ut och rida i morgonkväll efter att han fått sin sista behandling. Masserade in honom i linementet jag köpt idag som luktade nybakade pepparkakor ??? Tro om hans kompisar i hagen kommer att bita honom i rumpan nu för vem kan motstå en pepparkaka???


Fick förresten storfrämmande i kväll, Jannes morbror, fru och min svärmor kom stod oanmälda på gården när jag kom hem från stallet. De fick smaka på det som fanns kvar av tårtan och tror att det föll en fd konditor i smaken. Alltid lika roligt att få besök när man minst anar det.


Nej nu är det dags att hoppa i duschen har varit ute och sprungit en sväng och blev rejält svettig.


Av Bettan - 14 juli 2010 08:30

Tänk att jag redan gjort av med två semesterdagar, har hunnit göra mycket här hemma och det känns skönt. När jag jobbar hinner jag inte med så mycket när jag kommer hem och det är stressande att se all röra som blir här hemma. Men nu börjar det likna något i alla fall.


Igår skulle min häst gå lektion men det gick inte, Alex red honom i ca 10 minuter sedan visade han tydliga tecken på att vara halt. Tur i oturen så står han hos en kvinna som är sjukgymnast för hästar, hon kom direkt så vi kunde sätta laser på honom. Ska göra det även idag och massera honom rejält med linnement. Tanken är att jag ska ha honom på läger i helgen men nu får vi se hur det blir med det. Inte undra på att han har protesterat när vi ridit honom tidigare i veckan.


Nu ska jag åka in till stan med dottern och gjuta ett par sulor till henne, hon behöver det för sina knän. Vi har frågat alla sjukgymnaster fått träffat om hon behöver det men de har sagt nej. Hon som vi nu fått som är specialist på idrottskador, hon sa direkt hon måste ha sulor för att stabilisera sina knän. Varför har de andra sagt nej???

Presentation

Älskar garn och stickning,stickar,kardar och spinner garn. Drömmer om att driva eget. Får än nöja mej med att vara projektledare hemma och på jobbet

Fråga mig

0 besvarade frågor

Twitter

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards