This is my life, yarn and knitting

Alla inlägg under december 2011

Av Bettan - 17 december 2011 22:45

.....bara meddela att magnesiume och kalcium INTE var gott att dricka....yeak!!!


Men vad gör man inte för att bli pigg men jag önskar att det inte var så himla surt. 

I morgon så ska jag testa att göra te tillsammans med pulvret.....kanske, kanske går det lättare att svälja. Fast egentligen är det inte smaken utan mera koncestensen, har aldrig kunnat dricka brustabletter och det här är som att dricka brustabletter.


aja....måtte jag bli frisk nu då.

Av Bettan - 17 december 2011 16:45

Ja det hoppas jag att ni gör!


Har varit till homeopaten för att jag mått så dåligt.


Det första han säger är - Tänk om de inom den vanliga sjukvården skulle ta i sina patienter i stället för att bara sitta bakom sina skrivbord och läsa provsvar!


Han såg direkt att jag hade en kota i ryggen mellan skulderbladen som tryckte på en nerv som framkallade symtomen av hjärtinfarkt. En sak kan jag lova er, det gjorde j*gt ont att få det korrigerat. Sedan gjorde han något med min nacke.....hade det gjort ont i ryggen så var det inget mot vad det gjorde när han stoppade in fingrarna i muskeln i nacken och masserade.


Sedan fick jag magnesium och kalcium, blev så häpen när jag läste om att ha brist av dessa mineraler när jag kom hem. 

Bland annat läste jag den här länken,

http://www.vitaminer.nu/pub_docs/documents/VN10.htm det finns en heldel symptom som stämmer in på mig.

Av Bettan - 16 december 2011 23:14

Idag skulle han ringa mig, doktorn jag var till i förrgår. Men icke sa nicke, han sa att han skull ringa mellan 10-12 och jag hade med mig telefon överallt jag gick men ingen ringde. Uselt är bara förnamnet men det kan tolkas på två sätt, antingen så var det inget fel på mina prover eller så skiter de fullständigt i hur jag mår. 

Personligen tror jag på det senaste, bitter som jag är.


Nu är jag inne på min sjunde dag med diffuse molande huvudvärk som sitter på ett sånt konstigt ställe. Jo jag vet att det inte blir bättre av att gnälla och det är inte min avsikt heller, blir bara så less.


Ljuspunkten är att min homeopat vill att jag kommer dit i morgon och jag har tackat ja till det. Jag vill vara pigg på onsdag när jag ska på intervju. Det kommer vara en nog så tuff intervju ändå, har läst deras annons idag och jag har väl 2 av de 8 skall kraven de ställer. Undrar varför de har valt ut mig till intervjun, de söker en seniorkonsult och i mitt huvud hör jag bara Brasse när han säger fel,fel, fel men jag ska åka dit och visa dem att jag kan :)


Nu ska jag vila mitt arma huvud och försöka få ner en hög vilopuls

Av Bettan - 14 december 2011 21:54

Trots att vågen på vårdcentralen inte visade det så kände jag mig så lätt i kväll. 

Har varit på ett dubbelpass zumba och nu sitter jag här med ett brett leende på läpparna, så sjuuukt kul!


Tänk vad livet kan vända snabbt, i morse mådde jag skit.....riktigt skit och fick order av maken att söka hjälp.

Under protest lyssnade jag på honom och fick till min förvåning en läkare som lyssnade på mig men vi får ser om han kan hitta något fel på mig också.


Antar att jag mår lika mycket knas i morgonbitti  också men får väl acceptera det så länge. 

Nu ska jag krypa ner i sängen och njuta av att fått ytterligare ett erbjudande om att få gå intervju, tänk att man kunde bli så populär på ålderns höst.


Av Bettan - 14 december 2011 16:51

Idag har det svängt än hit än dit.....

  • vaknade tröttare än någonsin
  • Besökt vårdcentralen
  • Lämnat ett par liter blod känns det som
  • Gjort mitt livs första ekg undersökning(UA)
  • Blev friskförklarad från diverse psykiska åkommor ;)
  • Fått veta att jag har ett blodtryck som inte är allt för bra att ha
  • Har fått anställningsintervju inbokad.....de ni  på en spontanansökan
Nu ska det zumbas i två timmar
Av Bettan - 14 december 2011 10:05
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Bettan - 12 december 2011 21:22

Njuter av all snö som fallit de senaste dygnen och längtar så enormt efter att få sätta på mig skidorna och åka en tur. Det kommer med all säkerhet inte gå lätt med tanke på hur dåligt jag mått den senaste tiden. Märkte det i kväll när  maken och jag var ute pulsade i snön att orken inte är på plats ännu. Anledningen till att vi pulsade i snön var att hundarna behövde få en promenad och vägen var oskottad, snöpulsning är superjobbigt om du inte vet det redan;)


Höll på "fjompa" mig på fejjan idag( ifs inget ovanligt) men det här slamset fick mig att drömma mig bort för en stund. När jag gjorde det så tänkte jag - Men varför inte, skulle ett sånt galet erbjudande komma i verkligheten så skulle jag nog ha sagt JA!!!

Men nu var det bara ett "fjomp" men det gav mig sån energi och glädje ändå bara av att drömma mig bort. 


Har ju tidigare berättat att jag börjat leta mig efter ett nytt jobb pga att vi fått en tidfrist av min nuvarande arbetsgivare. För en tid sedan skrev jag också att jag hade en hemlighet, jag ska på en intervju. Tyvärr måste jag då flytta för jobbet ligger i Stockholm. 

Att flytta dit gör man inte bara så där, det gäller att hitta en bostad och inte minst få en lön som gör det värt att flytta dit. 

Det kommer också innebära att jag får ge upp allt liv här hemma, zumban och mina vänner, djuren och inte minst att få träffa Charlie mm. Jag kommer inte heller kunna hjälpa till med allt det praktiska här hemma. Ska jag vara ärlig så är det inget jag vill göra, flytta allstå men för att det ska fungera med två barn uthyrda så är a-kassa inte ett realistiskt alternativ.


Aja, nu är denna intervju förrän i januari så det kan ju dyka upp flera spännande jobb och det hade ju inte gjort något om de råkade finnas i närområdet.


Hade egentligen tänkt lägga in lite kort från igår på Charlie men jag insåg hur stökigt det var hemma hos mig och det syntes på korten så nu får det vara. 

Av Bettan - 11 december 2011 20:39

Den här rosen är till en vän som har det jobbigt just nu.

Du vet vem du är, glöm aldrig att du är fantastisk och att du inte kan "hjälpa" så mycket nu.





Kom ihåg att du ska.......






Tack för att du vill vara min vän, vi syns på onsdag!

Presentation

Älskar garn och stickning,stickar,kardar och spinner garn. Drömmer om att driva eget. Får än nöja mej med att vara projektledare hemma och på jobbet

Fråga mig

0 besvarade frågor

Twitter

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8
9
10 11
12
13
14
15
16 17 18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards