This is my life, yarn and knitting

Alla inlägg den 14 juni 2011

Av Bettan - 14 juni 2011 18:25

Men hörni nu får det vara nog med jämmer och elände för idag och förhoppningsvis på mycket länge.


Idag har jag bestämt mig för att bli en hönsmamma, har beställt sex bättre begagnade höns. Det behövs ägg en stor familj som vi är, över sommaren i alla fall.

Vi gillar alla ägg till frukost så nu ska det bli det varje dag, ägg med fina riktigt gula gulor :)



Som sagt nu får det var färdig deppat, jag kan ändå inte göra något åt saken. 

Det första som ska göras nu är att gå ut i växthuset och sköta om mina plantor som jag ska plantera ut till helgen. Där ute får jag ny energi, där kan jag andas och bli hel igen.


Har förresten massor med gurkor och tomater på G, det ska också bli gott att få äta egenproducerat. Framför allt efter den smittdiskussion som varit i vår.

Av Bettan - 14 juni 2011 13:49

Det där med skolavslutning är tudelat, det är bitterljuvt.

Å ena sidan är det stort att ens barn avslutar grundskolan och dessutom med bäst betyg. Å andra sidan så är det slut på barndomen på något sätt. Nu ska de faktiskt börja din resa mot vuxenlivet.


Jag måste erkänna att tårarna rann så sakterliga ner för min kind när jag satt där i kyrkan. Dels av stolthet över att jag har en fin dotter som är duktig, precis som alla mina andra barn. Dels så föll det tårar för min bror som jag vet går igenom ett helvete just nu.  


Jag vill att han ska få vara glad, som stora syster önskar man alltid att man kan hjälpa mer än vad man kan. Tyvärr kan jag inte göra mer än det jag gör. Samtidigt så ska jag själv ta hand om min egna sorg över det som hänt........ för det är mest det jag känner nu....sorg

Presentation

Älskar garn och stickning,stickar,kardar och spinner garn. Drömmer om att driva eget. Får än nöja mej med att vara projektledare hemma och på jobbet

Fråga mig

0 besvarade frågor

Twitter

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6 7
8
9 10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards