This is my life, yarn and knitting

Alla inlägg den 15 juni 2011

Av Bettan - 15 juni 2011 22:36

Sitter här med en dator som slocknar om jag rör på den, det är ett tydligt tecken på att det är dags att komma till skott att köpa en dator. Har dragit på beslutet, vet inte vad jag ska köpa men nu går det inte att skjuta upp beslutet längre.


Har varit och hämtat hem mina höns, inte är de vackra i människoögon men jag är helt övertygad om att en tupp skulle tycka de är snygga.....de är ju halvnakna. Men nu har de kommit till hönsmamma och hon ska försöka se till att de får lite fjädrar på kroppen innan tuppen flyttar hit. 


Måste skaffa en tupp som kan försvara hönsen från min terrier, kan lova att det lyste mat i hennes ögon när hon såg dem. Vore väl en god gärning att rädda dem ytterligare en gång från en säker död. De har flyttat från ett hönseri till mig, var tvungen och hämta dem innan helgen för hon skulle ta bort dem då. 

Vill bara poängtera att de bott på ett krav godkänt hönseri och har fått gått ute på dagarna. De har haft bra liv, deras ägare gav dem en puss på kinden när de åkte till mig i kväll.


Har nyss sett på dotterns blogg vad hönsen ska heta enligt henne, vet inte det jag........tror mina brudar vill ha tjej namn.


I dag är glädjen stor hos oss, sonen har tagit körkortet.  Det har firats med jordgubbar och grädde. Sedan fick han låna pappas bil och skjutsa tjejen sin på en tur :)

Presentation

Älskar garn och stickning,stickar,kardar och spinner garn. Drömmer om att driva eget. Får än nöja mej med att vara projektledare hemma och på jobbet

Fråga mig

0 besvarade frågor

Twitter

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6 7
8
9 10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards