This is my life, yarn and knitting

Alla inlägg den 4 juni 2012

Av Bettan - 4 juni 2012 10:06

Har som ni märkt varit osynlig ett tag, har gjort lite av allt den senaste tiden så jag har inte hunnit med mig.


I lördags blev det en gå på stan dag, var på loppis och köpte mig en dvd-spelare och gardiner till mitt sovloft. Tog en fika tillsammans med min sonahustru. Jag köpte även garn så jag ska sticka en kudde, Stickor 12 och grovt mysigt turkostgarn har nu vuxit till en sida på kudden, baksidan ska jag sticka senare idag. Sen ska den kudden få flytta med mig till min nya lya, den ska jag vila mitt trötta huvud på när jag kommer hem från jobbet.


Igår var vi i stugan, stugan som är mitt aber nu hur jag ska hinna med och orka med när jag flyttar. Men vi åkte upp dit för att börja göra i ordning altanen som slutade att den blev totalt utriven. Min bortlidne svärfar hade byggt den MEN inte efter gängse norm precis :) Vi insåg snabbt att vi var tvungen att börja om från början och vi är oerhört tacksam att den inte rasat samman av snötrycket de senaste vintrarna. 

Själv målade jag taket inne i stugan, grundmålat två ggr och nu ska jag ner på stan och köpa lackfärg. Medans maken rev det sista ute på altanen satt jag inne i stugan igår kväll framför öppenspisen och stickade på ett par strumpor. Vet ni jag njöt av livet där, äntligen är stugan avkopplande och kommer bli det än mer när vi fått in det nya golvet nästa år. Sedan har vi ett rum till att göra färdig men först altanen och golvet så ska "sovrummet" ordnas så det bli trevligt även där.


Hade även matgäster igår, Frida och hennes Johan, roligt att kunna bjuda in folk i stugan utan att det ska kännas som om man går in i en grotta. Tror jag ska ta och leta reda på lite före och efter bilder om någon skulle vara intresserad av förvandlingen.


Nä nu är det dags för en stadsresa


Presentation

Älskar garn och stickning,stickar,kardar och spinner garn. Drömmer om att driva eget. Får än nöja mej med att vara projektledare hemma och på jobbet

Fråga mig

0 besvarade frågor

Twitter

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards