This is my life, yarn and knitting

Alla inlägg den 9 juni 2012

Av Bettan - 9 juni 2012 21:27

Att jag är trött är det minsta man kan säga för det har varit en vecka med full rulle och inte kommer den bli lugnare fram över heller. Men vila får man göra i graven sägs det.


Kycklingar har kläckts fram, blev till slut 8 som föddes i första omgången. Väntar på en ny omgång som kommer kläckar må-tis om allt går som beräknat. 

Största delen av den här veckan har jag och maken varit uppe i stugan och renoverat, jag målade taket två gånger till och han började bygga på altanen.  Igår bakade jag tunnbröd med min mamma och efter det så åkte jag upp till maken och stannade en natt till i stugan men idag fick det vara nog. 

Jag var tvungen att åka hem, har en uppskjuten studentfest att ordna, på tisdag ska vi fira Robbans födelsedag och student på en och samma gång. Måste hinna laga lite mat och städa lite, funderar på att göra en buffé. Ta ska tag i det i morgon för em har jag ägnat mig åt att städa undan efter kycklingarna. 

Att ha kycklingarna inne tillsammans med två katter och en hund gick inte så bra.....nu bor de under värmelampan ute i garaget. 


Snart ska jag krypa ner i sängen, är så himla trött. Vi hade två rävar som satt utanför huset i natt och våra hundar var helgalna, Den ene satt ute i hundgården och skällde och min satt inne på sängen och skällde för hon såg dem genom fönstret. Önskde verkligen att jag hade haft en hagelbösse i närheten i natt :)

Presentation

Älskar garn och stickning,stickar,kardar och spinner garn. Drömmer om att driva eget. Får än nöja mej med att vara projektledare hemma och på jobbet

Fråga mig

0 besvarade frågor

Twitter

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards