Direktlänk till inlägg 12 juni 2012
Här kommer ett tips på en riktigt god potatissallad med lågt GI
4 personer
ca 8-10 kokta kalla potatisar (är det små färskpotatisar behövs fler)
1 ask ruccolasallad
1 ask coctailtomater
1 rödlök
1 paket sugarsnaps
ca 10-15 gröna oliver
ca 4 msk kallpressad olivolja
2 msk vit balsamvinäger
1 tsk dijonsenap
3 krm svartpeppar
1 tsk salt
Gör så här
Koka potatisen dagen innan och låt den stå i kylskåpet över natten
Skär potatisen i bitar och lägg i en skål. Strimla rödlöken. Halvera coctailtomaterna och skär oliverna i små ringar.
Skölj ruccolan. Blanda alla grönsakerna med potatisen. Gör en dressing på olivolja, balsamvinäger, dijonsenap, svartpeppar, salt och häll över potatissalladen. Låt gärna potatissalladen stå dra i minst 30 min.
För ett år sen var jag så sjuk men hur sjuk förstod jag inte då. Nu ett år senare har jag börjat ta tillbaka livet igen. Men det kan jag lova er att den dagen i mars när jag hade en misstänkt infarkt men som tur var inte var det. Den dagen satt ja...
Det senaste halvåret om inte längre än så har jag varit sjukt, sjukt trött. Minnet har stundvis varit helt borta, jag har levt som i en dimma. Tröttheten har inte gått att sova bort, vissa dagar har jag varit så utmattad å trött att jag mått illa. ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 |
|||||||
4 | 5 |
6 |
7 |
8 |
9 | 10 | |||
11 |
12 | 13 |
14 | 15 | 16 |
17 | |||
18 | 19 |
20 | 21 | 22 |
23 |
24 | |||
25 | 26 |
27 | 28 | 29 |
30 |
||||
|