This is my life, yarn and knitting

Alla inlägg under februari 2011

Av Bettan - 12 februari 2011 21:40

Har idag lekt fotograf med Frida 1 och Frida 2......en av dem är min dotter.

Skitkul var det, bjuder på några kort. Tänker inte tala om varför de är klädda som de är.....  Hopp med liten terrier


   BäckaMarkus....förlåt Frida var det ju.


  Men kolla det kommer en brud i balklänning mitt i vintern?!


   Å inte vilken brud som helst utan en snygg  sak med mycket bling bling.


   Ska vi ta en bild av oss två tillsammans på ett älgpass??


   Vackert eller hur?

Av Bettan - 12 februari 2011 09:19

Igår så gjorde jag något som jag inte gjort på länge och inte bara en sak utan två saker.

När jag kom hem så kände jag att jag ville ha ett glas vin till maten så jag gjorde det, dessutom hade vi fått en fin choklad av en vän. Rött vin och choklad på en fredagkväll är inte fel i normala fall. 

Men nu har jag inte druckit på länge så ett glas vin gjorde att jag ganska fick ont i huvudet. Det gjorde inte så mycket utan det var "ruset" av att äta godis som var värst, jag fick hjärtklappning blev illamående mm. Har inte ätit så mycket godis på slutet heller när jag försökt gå ner i vikt. Någon gång har jag ätit någon bit och dessa gånger har jag  också blivit "hög" av socker ruset. Fy det är hemskt att må så, förstår att socker är starkt beroende framkallande.

Nä nu lär det dröja innan jag dricker något eller äter godsaker igen. Dels för att jag fortfarande har 4 kg kvar att ta innan jag kan börja känna mig nöjd men skulle vilja lyckas med 6-7 kg egentligen.


Det som är roligast är att för första gången på många år har min kropp börjat svara på träning, jag går inte ner i vikt i samma utsträckning längre men den börjar dra "ihop sig". Känslan av att se mindre ut än vad jag väger är en stor glädje för mig.

Idag tränar jag 3-5 ggr per vecka, konditionsträning men borde komplettra det med minst ett styrkepass.


Målet är att jag i augusti ska stå på startlinjen på Höga Kusten Maraton, idag vet jag inte om det blir kvartsmaran eller halvmaran. Vad det blir beror på hur träningen fungerar i sommar, hur kroppen mår och hur många gånger jag hunnit springa 2 mil och inte minst hur lång tid det tar att springa det. Ska jag göra halvmaran så ska det vara inom en rimligtid, personalen ska inte behöva stå och vänta på mig och jag ska springa maran inte jogga den!!! 


Men innan dess så ska jag springa vårruset, förhoppningsvis tillsammans med några av mina bästa vänninor. Så kom igen nu alla ni som sa att ni ville hänga på.....Mona, Ingeborg, Jane, Viktoria, Sara och så jag. Ni är alla kvinnor från mina tre sista arbetsplatser som betytt oerhört mycket för mig. Vad kul det vore om ni alla kom och ni fick träffa varandra. 


Funderar även på att springa tjejmilen men dit är det långt, en sak i taget.

Av Bettan - 11 februari 2011 22:06

I Egyptien så firar folket att de ska få en civilregering, själv firar jag att jag fått möjlighet att få komma hem. Det var tveksamt ett tag men mitt plan gick enligt tidtabell. Vi har alla olika krav på livet och jag kan förstå att de allra flesta tycker att Egyptiens kamp är viktigare än min  att få komma hem. 


Men en sak är säker.....det är jäkligt skönt att vara hemma igen. 


Jag lovar er att det var riktigt grisväder i Stockholm, men lite häpnar man allt över deras beteenden...... de lever som om de aldrig sett snö tidigare. 

Fast jag kan förstå att man blir irriterad om det tagit 2 timmar att ta sig till centralen å så vet man att man har minst 90 minuter kvar innan man är på jobbet i normala fall......


På något vis blir jag imponerad av deras tålamod, ett tålamod som är blandad med en stor portion irretation.


Nä nu ska jag ta ett glas vin till.....det är jag värd efter den här dagen.

Av Bettan - 10 februari 2011 22:06

   Är så glad, har hittat rätt på första försöket både till mitt boende och till den adress jag bestämt möte med min vän.

Har bytt tunnelbana som värsta Stockholmar´n :)


Har också fått höra en nyhet i kväll som gjorde mig så glad, kände hur jag log med hela kroppen när jag fick höra den.

Kan bara säga som Gert Fylking......ÄNTLIGEN!!


Nu ska en mätt men nöjd gumma gå och lägga sig....


Av Bettan - 10 februari 2011 15:22

Sitter på tåget på väg ner mot Stockholm, inget man önskar att vara där nere på en fredagseftermiddag som det blir för mig i morgon. Men vad gör man inte för jobbet trots att det känns som om jag blir snuvad på min fredagkväll.


I kväll ska jag träffa några gamla jobbar kompisar och surra lite men inge länge, måste ladda inför morgondagens säljmöte.


Fick ett intressant mail idag, ett som nu har gjort mig lite nyfiken. Det skapade direkt frågan.......vart är jag nu på väg?

Om jag nu är på väg någonstans i livet så lär det väl dröja innan det är klart men det vore defenitivt intressant.


Att åka tåg är förresten rätt skönt, man kan sitta med datorn i knät. Jobba och som nu skriva ett blogg inlägg :)

Nu ska jag faktiskt ta och slå igen ögonen en stund innan jag ska ge mig ut på gatorna i Stockholm och irra, vet inte riktigt vart jag ska. Ska först försöka hitta min lägenhet sedan ta pendeln in till stan igen och sedan hitta till en resturang i wasastan(tror jag det var i alla fall.)

I morgon har jag samma problem igen då ska jag irra mig ut till Solna.

Av Bettan - 9 februari 2011 08:09




   Säger ett stort grattis till min äldsta dotter som fyller 24 år idag.

Av Bettan - 8 februari 2011 21:32

Det är många frågor som snurrar i mitt huvud, framför allt undrar jag vad livet har i sitt sköte för mig.

För visst hamnar ni som här läser också i sånna svackor ni med, där ni funderar på vad som ni ska göra med livet? Om man är på rätt plats, har man nått sin fas i livet eller finns det flera steg kvar på min livstrappa?


Det är sånt jag funderar mycket på just nu, är det på den arbetsplats jag är nu som jag ska vara resten av livet? Om inte vart är jag på väg då???


Det kanske inte är så konstigt att man är gråhårig  


Idag var en vilodag, ingen träning bara ligga i soffan och titta på tvn.....

Av Bettan - 7 februari 2011 21:52

Det blev skidåkning i kväll igen, hade dock inte orken att åka mer än dryga 80 minuter i kväll. Gick dessutom nästan omkull i kväll, hade hunden med mig och när vi kom  i "värsta" nedförsbacken hoppade det ut en räv. Kan säga att det gick ljusblått utför då men som tur var så överlevde vi alla.


Sitter nu i soffan och läser om mobiler, ska tydligen få nya på jobbet. Tänk att det ska vara så svårt att bestämma sig för vem man ska ha. Samsung eller HTC det är frågan??


Funderar på om jag ska åka upp till Charlie med en bok och skallra som jag köpt till honom i morgon. Åh kanske få mysa en liten stund.....


Men nu ska jag dricka en kopp te sen sova.

Presentation

Älskar garn och stickning,stickar,kardar och spinner garn. Drömmer om att driva eget. Får än nöja mej med att vara projektledare hemma och på jobbet

Fråga mig

0 besvarade frågor

Twitter

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14
15
16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards