This is my life, yarn and knitting

Alla inlägg den 5 maj 2011

Av Bettan - 5 maj 2011 21:23

.......med säkerhet är att du inget vet,  det sa sierskan till mig för ett tag sedan. Det är så sant och igår tror jag den första av hennes förutsägelser slog in men precis som rubriken säger så vet jag inte med säkerhet.


Har varit på konferens med mitt gamla jobb så kul att träffa dem alla igen men samtidigt så kändes skönt också att ha saker och ting gjorda.


Har fått höra om en avlägsen bekant till mig är ute och strula med sin arbetskollega. Fattar inte vad karl tänker på, vad han tänker med är inte så svårt att räkna ut. På något vis är jag inte förvånad på någon av dem och de förtjänar varandra. Men karlfan borde tänka på sina barn och sin fru, har svårt att förstå denna feghet. Varför inte göra slut innan man startar ett nytt förhållande?


Idag blev mitt barnbarn sex månader, vart tog tiden vägen? Tycker inte det är så längesedan han var nyfödd. Hade tänkt åka dit och hälsa på honom i kväll men det blev så sent och han går och lägger sig så tidigt numera. 


Var ute och sprang i kväll och det märks verkligen att jag  varit sjuk mycket i vår. I vinter så sprang jag milen på runt 40-45 minuter, i kväll tog det 37 minuter att springa 5,3 km. Trots att jag inte kan göra så mycket åt det så känns det jobbigt att vara så långt från det som en gång var. Nu går det inte att göra ogjort att jag ramlade och slog sönder ryggen och bäckenet, varit förkyld i tre veckor och magsjuka på det pluss en massa andra krämpor jag dragits med.


För att avrunda med det jag började med så ser jag fram emot att allt som sierskan sa ska hända i vår. Å är det som jag tror då är bollen i rullning och jag kan se fram emot en spännande vår och sommar.

Presentation

Älskar garn och stickning,stickar,kardar och spinner garn. Drömmer om att driva eget. Får än nöja mej med att vara projektledare hemma och på jobbet

Fråga mig

0 besvarade frågor

Twitter

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9
10 11 12 13 14 15
16 17 18
19
20
21
22
23 24 25 26
27
28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards