This is my life, yarn and knitting

Alla inlägg den 7 maj 2011

Av Bettan - 7 maj 2011 19:05

Vilken dag det varit idag :) Fick först av allt sovmorgon i morse, bara det gör ju livet lite enklare.


Efter en snabb frukost packade vi bilen och drog i väg till ingen mindre än lilla Charlie med föräldrar. Tänk vad det lilla charmtrollet växer och förändras från gång till gång. Han var så söt, låg i sin vagn och sov när jag kom (lite besviken blir man men inget att göra) när jag stod och pratade med Hans så tyckte jag mig höra något röra sig i vagnen, kikade in och fick ett underbart leende. 

Farmors  , har för övrigt lärt mig att teckna just de orden idag. Å vet ni, den lillekrabaten blev ledsen när jag skulle åka. Har filmat honom men det får jag lägga in i morgon, sitter på altanen uppe i stugan och skriver och det är snigelfart på bredbandet.


Har målat vårt gästhus här uppe vid stugan så att vi ska kunna ta emot gäster, Janne sätter in väggarna. Snart kan vi sätta väv och måla inomhus också, målet är att det ska var klart till midsommar.

Måste måla utvändigt en gång till för ribben sitter inte på väggarna och sedan är allt vitt ogjort men det kommer vad det lider.


Är så glad för det verkar som om jag har fått fatt i två medryttare till mina hästar. En av dem ska komma i morgon och kika på när han blir riden av min instruktör, hoppas han sköter sig då bara.

Desstutom har en annan ungtjej visat intresse för att börja rida båda hästarna, gillas skarpt.

Sedan hoppas jag min granne vågar sig på att rida hos mig nu när hon sålt sin häst.......


Nä nu ska jag logga ut och bara sitta och njuta av fågelsången en stund till innan det blir hemfärd.

Presentation

Älskar garn och stickning,stickar,kardar och spinner garn. Drömmer om att driva eget. Får än nöja mej med att vara projektledare hemma och på jobbet

Fråga mig

0 besvarade frågor

Twitter

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9
10 11 12 13 14 15
16 17 18
19
20
21
22
23 24 25 26
27
28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards