This is my life, yarn and knitting

Alla inlägg under oktober 2010

Av Bettan - 14 oktober 2010 21:10

Idag har det väntats på snö hela dagen på jobbet men en sak är då säker att hade den kommit så hade den blåst bort direkt. För här har det blåst eller rättare sagt stormat, idag har man fått hålla hårt i hatten.

Men snö vill jag gärna ha snart, längtar till man kan få åka skidor.



Idag har jag börjat få en liiiiiten aning om vad man förväntar sig av mig på jobbet. Men det är inte det samma som att jag känner mig riktigt lugn och trygg med uppgiften. Men vet ni med lite jävlar anamma kommer man långt, tänker plocka fram det och hoppas på det bästa.


Ska i helgen i alla fall skriva på mitt cv och lämna det till ett bemanningsföretag som vill ha det. Där jag är idag vet jag ju inte om det blir något fast av, allt hänger på att jag får in jobb.


Nu ska jag se på lyxfällan, fattar inte vad vissa människor ställer till det för sig. 

  

Av Bettan - 14 oktober 2010 08:22

  


Är ensam om att känna mig så här?

Av Bettan - 13 oktober 2010 21:15

Idag funderade jag på att packa ihop och gå från mitt jobb. Allt var bara för mycket, jag stod utanför porten och funderade en och två gånger innan jag gick in och upp för trappan till mitt kontor. Det är så svårt att motivera sig att göra saker när man inte förstår vad det är man förväntas göra.


Tänk er att jag strax innan hade varit på ett säljmöte där chefen sitter å säger, E är den bästa ni kan få, hon är som gjord för det här uppdraget osv. Prestationsångesten kryper under skinnet, hjärnan skriker fly medans tider är och man är förundrad över att människan inte hör att han ljuger så bra min chef. Samtidigt så satt jag å tittade mig omkring å försökte se den han pratade om för det var ju def inte mig...


Nä det är nog lika bra att kasta in handduken innan de inser vad de anställt :)


Jag kommer förresten få nytt kontor nästa vecka, då jäklar ska det göras lite kvinnligt  . Ska åka och köpa lite blommor, tror inte det finns en enda blomma på hela kontoret. 


Av Bettan - 12 oktober 2010 21:16

Har varit på processledarprogrammet de två senaste dagarna, så kul att få träffa de kollegor som jag lämnade för en vecka sedan. Som jag saknar dem emellan åt, så det gäller att njuta av de gånger vi möts.


Det har varit tuffa dagar med mycket arbete, var så slut i huvudet när jag åkte hem. Det kändes verkligen att jag hade tänkt precis hela tiden och inte blev det bättre av att ac´n i mitt rum gick på hög varv hela natten, blev ingen vila för hjärnan då heller. Trodde ett tag att min rumsgranne hade somnat i duschen för det lät som om duschen var igång.


På vägen hem så stannade jag till på mediamarkt och köpte en ny micro, vår brann ju förra veckan. Blev en lite enklare variant den här gången, insåg när jag gick där och kollade på alla märken att jag aldrig lagar mat i micron utan bara värmer eller tinar mat.


Innan jag åkte på kursen kom jag på att jag skulle ta på stegmätaren för att se hur många steg jag lyckas få till på en kursdag. I morse valde jag att ta trapporna upp och ner tre våningar och hade vid lunch fått ihop endas 359 steg, undra hur många det blivit om jag inte gått i trapporna. Nu har jag i alla fall fixa till det, har gått 10890 steg....tur man har en hund som ville ut.

Av Bettan - 10 oktober 2010 21:59

I kväll är jag enormt trött, längtar till nästa helg då ska jag vara ledig. Inte planera in något alls utan bara vara. 

Vilken tur att jag ska åka på utbildning i morgon, att inte behöva tänka allt för mycket :)

Dessutom så ska jag få träffa några av mina gamla kollegor i morgon, så jag längtar.


Orkar inte skriva något mera i kväll men ska försöka hålla mig vaken å se färdigt filmen jag börjat se på.

Av Bettan - 9 oktober 2010 21:00

Har tillbringat en dag i bagarstugan med mamma idag, blev en hel del bröd. Vet inte hur jag lyckats med degen denna gång, den bara jäste och jäste hela tiden. Tanken var att jag skulle ha en bytta med mig men medan jag var ut och tog ut hästarna hade det jäst över så jag fick dela upp den i två bunkar.

Slängde in alla grejorna och skulle skynda mig upp till mamma, insåg att det var bråttom för det hade börjat jäsa över igen.


Fick nästan ett hjärtstopp när jag körde upp, körde lite för fort för det var ju bråttom med tanke på degen. Helt plötsligt glider en bil upp jämsides med mig......polisen, inser att jag kör liiiite väl fort men de drar bara vidare i hundra knyck. De hade nog viktigare bovar att ta än mig med deg fulla bagaget.


Ska upp dit i morgon igen och hjälpa mamma att baka lite också men hon ska baka av lite mindre deg än jag. 

Nackdelen med att baka är att man får så f*b ont i ryggen och ont i ryggen har jag varje dag ändå.

En annan nackdel med att baka tunnbröd är att man blir lite lätt gasig i magen, så svårt att inte äta lite för mycket första dagen. Men å andra sidan är jag inte ensam om att ha ätit i det här hushållet idag.


Nu är det dags att krypa ner i sängen, ladda för ytterligare en rolig dag i bagarstugan, jo jag vet att det är tidigt men jag börjar bli gammal.

Av Bettan - 7 oktober 2010 21:19

Om man tänker på vad mycket som hänt mig de två senaste veckorna så är det fantastiskt att jag står på benen. Det är inte heller konstigt att jag är så fantastiskt trött samtidigt som egot får sig enorma egobooster hela tiden. Energi som inte går att beskriva, misstänker att det är så här en narkoman känner det när den är hög på droger. För jag känner mig hög av adrenalin, laddad till tänderna.


Vet ni, jag är så nyfiken på vart livet är på väg med mig, satt och tänkte på det idag när jag åkte hem. Nu om någonsin skulle jag velat bli spådd av ett kunnigt seriöst medium :) Å så spännande det skulle vara att få höra vad den sa, för att sedan se om det stämmer.


Idag har jag varit på en intervju, när jag åkte hem från den så tänkte jag på en sak som chefen som intervjuade mig sa och ångrar att jag inte tillrättavisade henne. När jag berättade om min historia om att jag haft turen att inte vara arbetslös, varken denna gång eller förra gången jag var arbetsbefriad så sa chefen. "Ja ibland ska man ha flyt och tur"  Vad då flyt och tur?? Jag har väl fått jobb för att jag har rätt kompetens inte för att jag har tur, det ångrar jag att sa där på plats. Ingen ska säga att jag får ett jobb för att jag har tur!!!!!!


Hur som helst, intervjun gick bra och lite andra alternativ dök upp under mitt besök hos arbetsgivaren :) Å just nu älskar jag mitt liv   bäst att njuta för snart kommer käftsmällen. Jo jag ska absolut njuta av att jag av alla klarar av att "kicka ass" som en fd kollega sa till mig idag.

Av Bettan - 5 oktober 2010 21:48

Om du tycker jag är lite frånvarande, trött och  konstig så ska jag berätta en sak för dig så att du lättare kan förstå  mig..


En konstig gammal kärring har flyttat in hos mig, vet inte vem hon är  eller var hon kommer ifrån.


Jag har inte bjudit in henne, vet  bara att en dag fanns hon där! Hon är en listig jävel.


Hon håller sig undan  för det mesta, men när jag går förbi en spegel kan jag se skymten av  henne.


När jag ställer mig  framför spegeln så står kärringfan där och täcker nästan hela mig, så att  jag inte kan se min förtjusande spegelbild. 


Om hon nu tänker hänga hos mig, så  tycker jag att hon kan betala någon sorts hyra, men nej.


Saken är nämligen den  att jag tror - även om jag inte vill göra några förhastade slutsatser -  att hon stjäl av mig. 


Varje gång jag har  varit till bankautomaten och tagit ut pengar - så bara försvinner  dom!!! 


JAG kan ju inte under  några omständigheter slösa bort så mycket pengar, min enda slutsats är att  kärringfan stjäl.


Hon ser ut att behöva  föryngringskrämer, så dit går säkert pengarna. 

Men hon borde nog se  upp - kilona kommer fort.


Stackars kärring, för att vara en  gammal människa är hon väldigt barnslig. 

Detta är särskilt  tungt - eftersom jag alltid har haft bra ordning på allt.


Hon hittar de mest fantastiska sätt att  reta mig på, texten i min post och i tidningarna suddar hon ut, så att jag  knappt kan se vad som står.

 

TV:ns och radions ljud har hon  fingrat på så jag hör bara mummel.

Trapporna har hon  höjt, dammsugaren har blivit tyngre. Hon sätter superlim på  paket, burkar och flaskor bara för att jag inte ska få upp  dom. 


Tycker ni att hennes sätt att återgälda min gästfrihet är  rättvis??? 


På nätterna snarkar hon så hårt att jag  vaknar - mycket störande. 


När jag går till en klädbutik för att  prova nåt nytt - provar hon samma plagg och står framför mig i provrummet,  så jag inte kan se mig i spegeln. 

Det enda jag ser är hur dåligt  kläderna sitter på henne. 


Jag trodde inte att hon kunde hitta på  nåt mer sätt att jävlas med mig på - men vad tror ni hände när jag skulle  ta ett nytt passfoto?


Just som det blixtrade till ställde  hon sej framför mig. 

SÅ NU MÅSTE JAG HA HENNE I  PASSET 10 ÅR FRAMÖVER !!!



  


Presentation

Älskar garn och stickning,stickar,kardar och spinner garn. Drömmer om att driva eget. Får än nöja mej med att vara projektledare hemma och på jobbet

Fråga mig

0 besvarade frågor

Twitter

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7
8
9 10
11
12 13 14 15 16
17
18 19 20
21
22
23
24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards