This is my life, yarn and knitting

Alla inlägg den 1 september 2010

Av Bettan - 1 september 2010 16:29

Hade inte tänkt att eftermiddagen skulle bli som den blev men sånt är livet ibland. Skulle ut i landet och hämta in potatis till dagens middag, klev ut i det och trodde jag  skulle sjunka till Kina. Nu fanns det två alternativ:

a) att jag gått upp fruktansvärt i vikt de senaste dagarna

b) att jag fått objudna gäster


Jag hade inte gått upp i vikt, hade fått besök av sork alt möss. Misstänker att de inte är särskilt små längre heller med tanke på mängden potatis de gett sig på. Varför äter de inte klart en potatis? Nä de far fram som om de har ADHD och äter på alla och inte ger de sig på se minsta potatisarna heller utan de största!


I stället för att bara ta upp ett kok beslutade jag mig snabbt för att trotsa kroppens protester den senaste veckan och ta upp potatisen medan det fanns några kvar i landet. Undre vissa stånd fanns det inga potatisar alls, åh vad jag hatar dessa djur.


Nu sitter jag här med värkande rygg men har i alla fall nästan 50 kg potatis i källaren. Misstänker att det borde vara det dubbla.....


Men nu har de ätit sin sista potatis hos mig! !! Hoppas ni fått ont i magen råttdj*ar.

Av Bettan - 1 september 2010 10:09

Har ju den senaste tiden haft ont i huvudet mest varje dag. Det har varit jobbiga dagar så jag har varit hemma från jobbet, nu har jag nog kommit på vad det beror på. 


För någon vecka sedan hjälpte jag min man att lyfta lite tunga saker och efter det så har jag haft rejält ont i ryggen. Värken har blivit värre för var dag som gått men inte så farligt att jag inte klarar av det. Det enda som jag inte klarar längre är att springa. Samtidigt gjorde maken illa sig i veckan när han höll på med lite andra saker.

Han beslutade sig igår för att ringa en kiropraktor och sa att nu bokar jag en tid till dig också för det måste vara därför du har så ont i huvudet. Naturligtvis, att jag inte tänkt på det ???

Nu var kiropraktorn naturligtvis sjuk men lovade att återkomma under veckan skulle vi få komma dit. Blir hemma resten av veckan från jobbet dels pga att det är jobbigt att köra till och från jobbet med huvudvärken och sedan vill jag inte missa chansen att få åka dit och rätta till min kropp. Så nu är det bara att vänta och vänta.............


Har förresten funderat på att sätta lösenord på bloggen nu när jag blir arbetslös. Detta för att kunna skriva lite mera för min egen del om vad som händer och sker kring mitt jobbsökande. Utan att behöva basunera ut för allt och alla att jag misslyckats på intervjuer  och hos vilka arbetsgivare mm. 

Låg och funderade på detta i natt när jag inte kunde sova pga huvudvärken, tror inte att jag har så många läsare som är intresserad av hur det går för mig med mitt arbetssökande. Inte tror jag heller många är så intresserade av att jag vältrar mig i självömkan.

Om det finns någon som fortfarande vill läsa får ni lämna t.ex en kommentar till mig så kan det tänkas att jag delar med mig av lösenordet    

Presentation

Älskar garn och stickning,stickar,kardar och spinner garn. Drömmer om att driva eget. Får än nöja mej med att vara projektledare hemma och på jobbet

Fråga mig

0 besvarade frågor

Twitter

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7
8
9 10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23 24 25 26
27
28
29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards