This is my life, yarn and knitting

Alla inlägg den 14 september 2010

Av Bettan - 14 september 2010 21:44


Jag hoppas att bildspelet fungerar nu, har aldrig gjort det här förrut. Funkar det inte så åker inlägget bort omg.


Av Bettan - 14 september 2010 17:47

Du som är politiskt aktiv bör nog inte läsa mitt inlägg idag.


Ingen är gladare än jag att valet är nästa helg för nu är jag så less på allt vad politik är eller rättare sagt så är jag trött på valarbetarna. 

Misstänker att det i många familjer, på många arbetsplatser mm finns människor som inte förstår att jag/vi INTE vill höra hur fantastiskt deras parti är, hur deras politik ska förändra Sverige.


För någon dag sedan när jag satt och hm-ade mig igenom en sådan "föreläsning" så tänkte jag att de som är politiskt aktiva inte är bättre än volontärer till frikyrkorna. Båda predikar sitt budskap till mig oavsett om jag vill ha det eller inte, de liksom kryper in till mitt privata där jag inte vill ha någon utomstående.


Inte ens när jag ska går ut på stan för att handla får jag vara i fred utan att bli tillfrågad hela tiden om jag är intresserad av att få information om hur bra det kommer bli om jag väljer att rösta på detta parti. Säger man nej så försöker de sticka till en valsedalar och annan information. 

Jag tar numera emot dem och slänger dem i närmsta tunna, kan inte låta bli och undra om dessa människor verkligen tror att jag vill ha det och att jag kommer att ta hem det och läsa det???


Dessutom har jag nog nu fått hem tredje omgången av valsedlar och partiinformation i brevlådan. När det är val så verkar ingen av partierna bry sig om miljön, hur mycket papper de använder sig av. Tänk så många träd som fälls bara för detta val.


Slutligen en sak som jag retat mig på i många år......när valet är över, vart är valarbetarna då? Det finns skyltar över allt som skulle behövas plockas ner från vägkanterna, varför gör det aldrig? Skärpning!


Vad jag ska rösta på....det är min hemlighet men rösta ska jag.


Presentation

Älskar garn och stickning,stickar,kardar och spinner garn. Drömmer om att driva eget. Får än nöja mej med att vara projektledare hemma och på jobbet

Fråga mig

0 besvarade frågor

Twitter

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7
8
9 10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23 24 25 26
27
28
29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards