This is my life, yarn and knitting

Alla inlägg den 17 september 2010

Av Bettan - 17 september 2010 21:03

Oj oj oj vilken dag......


Började dagen med att åka på en lååång intervju, pratade om det som brukar vara det svåraste som finns, min kompetens. Men vet ni? Det gick kanonbra, kändes så skönt att komma till intervjun och kunna vara avslappnad.


Det bästa av allt är att från och med nästa fredag så är min placeringsort = min hemort  dvs jag blev med jobb, Ska börja med en praktik fram till och med årskiftet så att jag hinner få ihop ett litet kundunderlag. 


Pratade med tsn å de tyckte jag skulle ta praktiken med AF så betalade tsn en utbildning åt mig. Detta innebar att jag fick vända om och åka ner till stan igen för att ta diskussionen med AF. Som tur var så var det inga problem utan de godkände praktiken direkt, åkte till ÅF och fick pappren underskrivna omgående.


Det är ju val på söndag å då kan det över en natt bli förändringar i systemet, de på AF rådde mig att göra komma ner idag och göra färdigt praktiken idag. Nu är det klar å det känns så skönt.


Mina nya arbetskamrater ska till Berlin min första dag på jobbet så jag måste försöka vara där på to em och få tillgång till nycklar, koder mm. Dessutom kommer jag då att få ett måldokument där chefen kommer sätta upp mål för vad jag ska göra och slutdatum..."me like it" Har förresten aldrig varit på en intervju och gått därifrån med en arbetsbeskrivning i handen .  Å andra sidan har jag aldrig gått från en intervju och vetat att jag haft jobbet heller.


I morgon ska jag göra något spännande men det tänker jag berätta om då för nu ska jag gå och ta reda på min surdegsbröd som jag bakat idag.


This is my life :) 

Presentation

Älskar garn och stickning,stickar,kardar och spinner garn. Drömmer om att driva eget. Får än nöja mej med att vara projektledare hemma och på jobbet

Fråga mig

0 besvarade frågor

Twitter

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7
8
9 10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23 24 25 26
27
28
29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards