This is my life, yarn and knitting

Alla inlägg den 7 april 2010

Av Bettan - 7 april 2010 20:09

Idag har jag verkligen mått uselt, fattar inte riktigt vad som var fel.

Vaknade vid 5 tiden och hade dundrade huvudvärk. Trots att jag tog en alvedon så hade ff rejälhuvudvärk när jag klev upp igen.

Huvudvärken ledde till illamående, en period var jag till och med lite yr och det svartnade för ögonen. Så här konstigt vet jag inte när jag mådde senast, få hoppas att det ger med sig till i morgon. Har inte tid att vara hemma från jobbet, så mycket måste göras och det finns ingen som kan avlasta mig tyvärr.


När jag började jobbet i augusti "ärvde" jag två upphandlingar som var överklagade till Länsrätten. Den ena har jag lyckats få klar men den andra går det troll i. Så fort jag utser en "vinnare" så överklagar nästa part, så sakterliga har det gått upp för mig att det här är en evighetsmaskin.

Vill ni hålla många människor i jobb så skapa ett dåligt förfrågningsunderlag som absolut inte innehåller någon möjlighet att förkasta anbuden. På detta sätt kan man hålla minst en jurist och en handläggare på myndigheten periodvis med jobb. Dessutom så håller man några konsulter sysselsatta med att överklaga och en rådman har också brödfödan säkrad.


Läste idag att en vän som jag umgicks med när mina äldsta barn var små hade blivit morfar för tredje gången. Vi är lika gamla han och jag, men jag har inga barnbarn. Nu har jag ingen brådska med att bli farmor eller mormor precis, när jag blir det så vill jag verkligen ha tid till att kunna vara det. Det livet jag lever nu ger mig ingen möjlighet att hjälpa mina barn om det skulle vilja ha min hjälp vill säga.


Idag på jobbet slog mindre värdighetskomplexet till igen, det var när jag skulle göra klar upphandlingen. Satt och läste domen(ifs med dundrande huvudvärk) och genast satt det en liten djävul på min axel och sa...Det här fixar du inte och naturligtvis trodde jag på honom(det är alltid en han som är djävul)Var beredd att kasta in handduken men gjorde klart det i alla fall. Även denna gång blev jag så förvånad över att jag klarade av att fixa till en uppgift. Varför kan jag inte gå ini en uppgift med känslan av att det här klarar jag av???


I kväll blev det massor med hopp hit och dit i mitt skrivande men det får ni stå ut med när ni envisas med att läsa en gammal kärrings blogg. Ska snart krypa ner och vila inför morgondagen då jag ff inte mår särskilt bra.

  

Presentation

Älskar garn och stickning,stickar,kardar och spinner garn. Drömmer om att driva eget. Får än nöja mej med att vara projektledare hemma och på jobbet

Fråga mig

0 besvarade frågor

Twitter

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5 6 7
8
9 10
11
12 13 14
15
16 17 18
19 20 21 22 23 24
25
26 27
28
29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards