This is my life, yarn and knitting

Alla inlägg den 29 april 2010

Av Bettan - 29 april 2010 21:39

I morgon ska jag göra något som är vardagslyx för mig.

Jag ska äta lunch med några vänninor, ska bli så roligt. I och med mitt jobb i Härnösand så hinner jag inte med att ha ett privatliv, tyvärr.

I morgon blir det en dubbeldate...vänninorna och maken samtidigt. Dvs en superlyxig dag.


Längtar till i morgon men nu ska jag njuta av att få vara hemma.

Av Bettan - 29 april 2010 20:33

Vilket jobb jag har :D 

De senaste två dagarna har vi i projektet haft en konferens om sociala media, vi har pratat om juridik som styr användandet av dem för myndigheter. Vi har också hört på goda exempel och att det är viktigt att ha tänkt igenom sitt varumärke. 


Diskussionerna pågick högt och länge, det är inte ofta man säger till svenskar på konferens att kaffet är klart och de svarar ...kommer snart.


Har förresten gjort något dessa dagar som jag är lite stolt över. Jag som brukar vara skiträdd att stå inför folk och prata har nu gjort det.

Som ett riktigt proffs dessutom med mygga och allt. Det bästa av allt är att när jag hade gjort det så kom jag på att jag inte hade varit nervös ens.

När jag kom på det så blev jag så paff, hur kunde det hända? Jag som brukar vara så nervös så att jag nästan gråter. Men är så jäkla glad att jag fått denna möjligheten att växa och utvecklas.


Har alltid varit imponerad av föreläsare som står där och pratar obehindrat, har även en liten dröm om att själv våga göra det. Att våga/ få förmånen att föreläsa om något MEN vem skulle vilja höra mig prata och dessutom ge mig betalt för att prata. 

Kanske ska byta karriär nu när jag blir arbetslös....någon som vill höra mig föreläsa om t.ex sociala media? ;)


Presentation

Älskar garn och stickning,stickar,kardar och spinner garn. Drömmer om att driva eget. Får än nöja mej med att vara projektledare hemma och på jobbet

Fråga mig

0 besvarade frågor

Twitter

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5 6 7
8
9 10
11
12 13 14
15
16 17 18
19 20 21 22 23 24
25
26 27
28
29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards