This is my life, yarn and knitting

Alla inlägg den 14 april 2010

Av Bettan - 14 april 2010 21:48

Sitter och dricker en kopp te och svär över min dumhet, fattar inte hur jag kunde lyckas låsa mobilen?? Å vilken jäkla service det var på hemsidan då... jag kunde inte lösenordet till min sida och då när man klickar på glömt lösen får man upp att de sms lösenordet till mig. Skitbra va, när man har en telefon som är låst. Nåja har nu mailat till dem och hoppas få koderna i morgon.


I morgon ska jag ha styrgruppsmöte, inget jag ser fram emot precis. Tänk att möten kan stjäla så mycket energi. Eventuellt så kan det vara mitt sista styrgruppsmöte men troligen kommer det att bli ett till men då är ordinarie projektledare på plats igen. Då får hon delta på mötet och jag bara sitter med som stöd, me like.

Kommer nog inte heller hinna ha så många arbetsgruppsmöten till heller, blir ett i Maj. Känns både konstigt och lite skönt samtidigt att lämna tillbaka projektet , det kommer att vara slut på allt tråkigt jobb med TVV. Det som jag kommer att sakna mest är nog mina underbara arbetskamrater som jag fått under det här året. Tänk att jag fått förmånen att lära känna så många trevliga och fantastiskt duktiga människor genom detta jobb.


Efter jobbet idag var jag och köpte mig ett par nya promenadskor, dyrt värre men var tyvärr tvungen. Har slitit ut mina gamla och jag vill ha bra skor på fötterna när jag är ute och går i skogen med min hund. Var ute och prövade dem i kväll ingen lång promenad var så rädd att få skoskav.


Nej nu ska jag försöka hitta alarmet på min jobbar mobil, verkar inte finnas någon väckarklocka på den?? Undrar hur jag ska komma upp i så fall och komma i tid till jobbet, har ett möte kl 8.30


Presentation

Älskar garn och stickning,stickar,kardar och spinner garn. Drömmer om att driva eget. Får än nöja mej med att vara projektledare hemma och på jobbet

Fråga mig

0 besvarade frågor

Twitter

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5 6 7
8
9 10
11
12 13 14
15
16 17 18
19 20 21 22 23 24
25
26 27
28
29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards