This is my life, yarn and knitting

Alla inlägg den 24 april 2010

Av Bettan - 24 april 2010 10:06

Idag är det tvätt och tvätt som står på min att göra lista, har tagit hem alla sängkläder från sommarstugan. Trots att det är mycket jobb så känns det ändå så roligt att få förbereda stugan inför sommaren. 


I morgon så ska vi till stugan och sätta spisen på plats och prov elda, ska bli riktigt spännande att som om det brinner eller ryker in som förra spisen gjorde. En sak är säker det kan inte bli värre än vad det var förrut. Då visste man inte vad som gällde för varje gång man gjorde upp elden, ibland så skulle man ha ytterdörren öppen så att det drog ut nästa gång skulle den vara stängd.

Vi köpte stugan förra året en vecka före midsommar, handlingskraftiga som vi är så rev vi ner en vägg dagen efter. R och jag åkte upp dagen före midsommarafton och målade och tapetserade om i köket. J skulle komma efter jobbet och spika upp panelen som fattades. 

Glad i hågen gjorde R och jag upp eld i spisen efter en halv timme fick vi fly ut ur stugan. Det var som London smog inne i stugan när J kom så förstod han inte varför vi inte eldat....gissa om vi ville ge honom en rejäl pärla då? 


När vi var där på midsommar afton så gav J upp efter några timmar och sa nu skiter jag i att det är midsommar....Nu ska spisen rengöras, det måste gå att få den att inte ryka in. Han skruvade isär hela spisen,sotade, blev svartare än svart själv men spisen rök in i alla fall. Kanske lite mindre men efter det beslutade vi oss för att en ny spis måste dit och där är vi idag. 


Som sagt i morgon ska det bli premiär, håll tummarna för att den inte ryker in. Skulle den göra det blir steg två att riva skorstenen och reparera den, fast det kommer vi ( läs J) nog att göra i alla fall. 


Undra om det går att kratta lite löv idag? Ska nog gå ut och testa för solen skiner och det verkar bli en riktigt härlig vårdag idag. Tror att vi ska grilla också, blir nog lax.


Carpe Diem

Presentation

Älskar garn och stickning,stickar,kardar och spinner garn. Drömmer om att driva eget. Får än nöja mej med att vara projektledare hemma och på jobbet

Fråga mig

0 besvarade frågor

Twitter

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5 6 7
8
9 10
11
12 13 14
15
16 17 18
19 20 21 22 23 24
25
26 27
28
29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards