This is my life, yarn and knitting

Alla inlägg den 12 april 2010

Av Bettan - 12 april 2010 20:36

En hel helg har gått och jag är helt slut i kroppen men på ett tillfresställande sätt. Igår var hela familjen ute och städade undan vintern och eldade upp skräp, bla har trädkojan som barnen byggt på rasat i vinter. R och L jobbade hårt med att städa upp där och elda upp rasresterna.

Själv ägnade jag dagen åt att klyva ved, så härligt att få jobba med kroppen som byråkrat händer det inte så ofta att man få göra det.


På jobbet håller jag på att anordna en konferens om sociala media, så jäklar roligt. Nu är alla föreläsarna klara och jag ska ordna de sista bitarna och träffa konferensanläggning sedan är det bara att köra.

Tyvärr är det också dags att skriva en lägesrapport, de är så jobbiga att göra men denna känns helt ok, handlar om sommarmånaderna och då händer det inte så mycket. Men den som kommer efter det, usch ryser vid tanken på den. Annars har jag i mitt tycker världens roligaste yrke, som projektledare får man lära sig så enormt mycket och vara med på många roliga saker.


Borde sökt ett jobb i kväll men jag orkar inte,sista ansökningsdag är idag men orken finns inte att lägga ner energi på en ansökan.

Misstänker att ni som läser min blogg börjar bli less på att läsa om min trötthet. Det är så mycket gnäll från min sida om tröttheten men jag är inte van att vara så här trött. Jag brukar ha energi så att räcker och blir över.


Nej nu ska jag kolla av facebook och dricka en kopp te sedan är det nog sängen som väntar.


Presentation

Älskar garn och stickning,stickar,kardar och spinner garn. Drömmer om att driva eget. Får än nöja mej med att vara projektledare hemma och på jobbet

Fråga mig

0 besvarade frågor

Twitter

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5 6 7
8
9 10
11
12 13 14
15
16 17 18
19 20 21 22 23 24
25
26 27
28
29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards