This is my life, yarn and knitting

Alla inlägg den 4 maj 2010

Av Bettan - 4 maj 2010 21:20

En bra dag blev det till slut, tyvärr så innebär det att några jobbiga beslut jag var tvungen att ta. Efter att ha pratat med vårdcentralen om min trötthet så visste jag exakt vad jag INTE fick göra, fick inte jobba, fick inte köra bil osv. Jag måste vara hemma och vila några dagar bestämde de sig för, de var så envisa så jag vågar inte göra något annat.

Detta innebär att jag resten av veckan kommer att ligga på soffan och klia mig i naveln, var jag inte piggare på måndag skulle jag återkomma till dem igen för ev längre sjukskrivning men det tror jag inte jag kommer att göra. 


Funderar fram och tillbaka på min framtida karriär, skulle vilja våga starta eget. Har en affärsidé men vet inte om jag vågar förverkliga den, hur jag ska nå målgruppen eller hur jag ska sälja mig....


Det tål att tänka på hur jag ska hantera min framtid.


Förresten det gick kanonbra att hålla i föredraget idag, inte nervös överhuvudtaget. Firades med glass och Cola ;) Hoppas bara att de som lyssnade också tyckte det var bra.


Av Bettan - 4 maj 2010 07:59

Undrar vad ordet utvilad betyder?  Betyder det att man vaknar av sig själv? Gjorde det i morse men är trött ändå. Betyder det att man har energi att orka igenom hela dagen i så fall är min energi slut redan innan lunch.


Maken tittade förskräckt på mig i morse och sa hur orkar du? Du ser ut som om du inte sovit på flera veckor. Ja den frågan ställer jag mig varje morgon när jag ser mig i spegeln. 

 Funderar på att kontakta mig läkare för att höra om min trötthet beror på sjögrens. Vet att man kan bli sjukligt trött av sjukdomen, bör nog fråga också vad man bör göra för bli piggare.


Börjar längta till semestern nu men det är en bra bit kvar dit.


Nej nu är det dags att sluta gnälla och försöka ladda för mitt anförande idag. Läste mitt horoskop som säger att jag idag ska prata för mycket och att jag borde tänka mig för vad jag säger. Det gjorde mig lite orolig, för jag brukar inte tänka mig för när jag pratar....bäst att planera bättre idag då.


Carpe Diem

Presentation

Älskar garn och stickning,stickar,kardar och spinner garn. Drömmer om att driva eget. Får än nöja mej med att vara projektledare hemma och på jobbet

Fråga mig

0 besvarade frågor

Twitter

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards