This is my life, yarn and knitting

Alla inlägg den 8 maj 2010

Av Bettan - 8 maj 2010 21:32

Ett tag sedan jag skrev, har inte haft något att skriva om. Kan ju inte skriva om min trötthet alla dagar:)


Idag så var tanken att jag skulle gå ut och städa i trädgården lite men när jag väl kom ut så bestämde jag mig för att ta fram yxan och klyva lite ved. Så jäkla skönt att få jobba med kroppen, solen sken och jag kunde stå i kortärmat för första gången i år. 


Mitt på dagen kom en av tjejerna som brukar hjälpa mig och rida hit och red min unghäst. Det kan jag lova er att jag skulle inte ha lett lika stort som hon gjorde när han brallade när hon ville att han skulle galoppera. Jag hade dött, inte lite utan stendött på fläcken :)

I morgon ska jag rida lektion, det har jag inte gjort sedan jag åkte av och jag gruvar mig nå dj*skt....


I kväll har vi haft Stockholms främmande på middag, grillade och åt kladdkaka till efterrätt. Dessutom har jag ätit godis, mår så illa. Jag har ju inte ätit godis det senaste halvåret, tänk att så fort man börjar äta så är det svårt att låta bli.

I morgon blir det inga godsaker, i morgon är slut på helgens syndigheter måste tillbaka på banan igen.


Det enda nackdelen med att det är söndag i morgon är att det är måndag nästa dag och det betyder jobb. Ifs gillar jag mitt jobb men jag tycker inte man ska jobba på sommaren. Då ska man vara ledig och vara hemma, funderar vilket parti som vågar lova det i höstens val? 

Presentation

Älskar garn och stickning,stickar,kardar och spinner garn. Drömmer om att driva eget. Får än nöja mej med att vara projektledare hemma och på jobbet

Fråga mig

0 besvarade frågor

Twitter

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards