This is my life, yarn and knitting

Alla inlägg den 11 maj 2010

Av Bettan - 11 maj 2010 22:31

Hörde just på nyheterna att det skett ett trippelmord i Härnösand....


Förstår inte hur man kan vilja släcka någons liv, desto mindre kan jag förstå hur man vill släcka tre personer liv varav två är ungdomar.

Av Bettan - 11 maj 2010 21:20

För några år sedan lärde jag känna en familj från Nederländerna, de första åren höll vi bra kontakt. Men som brukligt är så tappade vi kontakten, mest för att jag skjuter upp att skriva vanliga brev pga tidsbrist. Dessutom så tappade jag deras mailadress när min förra dator kraschade, det är så mycket enklare att maila och chatta. 

I kväll när jag startade datorn hade jag en vän förfrågan på facebook, blev genast nyfiken på vem den kunde vara. Var lite förvånad över det för jag tycker att jag snart borde ha alla mina vänner där. Öppnade förfrågan och hittade dottern i den Nederlänska familjen. Åh så glad jag blev att få kontakt med dem igen, hon och jag chattade nog över en timme om ditten och datten. Via dottern har jag nu fått kontakt med hennes pappa igen också :) Nu kommer de till Sverige och Ytterhogdal i sommar, då ska jag åka dit och träffa dem. När jag åker dit ska jag även passa på att hälsa på en annan vän i Sveg, vad tror du om det M? 


Var på loppis i kväll, hade inget annat för mig. Gick därifrån med två träbitar och en bricka. Träbitarna är ekbitar, sonen är duktig på att göra knivar och när jag såg dem tänkte jag på honom. Tror att jag ska be honom göra mig en fiskekniv av en av bitarna.  


Börjar längta efter att fisk, borde kanske ta med kastspöet i helgen när vi åker till stugan. Vi har inte bestämt vilken dag det blir vi åker, måste kolla väderprognosen. Det jag vet med säkerhet är att vi inte kommer att åka på fredag kväll för då ska vi på 50 årsfest.

Har bakat en chokladkaka och lite småkakor i kväll, ska ha med det till stugan. Js morbröder kommer säkert att vara där och då är det aldrig fel att ha lite fikabröd att bjuda på.

Funderar även att åka på v75 på Dannero i helgen men vi får se vad vi hinner. Misstänker att barnen vill åka till marknaden inne i stan också, kanske vi hinner med båda sakerna.


Nej nu är det nog dags för en fika. 


Av Bettan - 11 maj 2010 07:41

Idag börjar min reträtt på jobbet, har troligen mitt sista arbetsgrupssmöte idag. Ev hinner det bli ett nytt i höst men det ska inte jag leda utan det ska S som jag vickar för göra. 

Efter idag så ska jag gå lite i ide och börjar att städa bort mig själv på jobbet, förbereda för S återkomst. Det innebär att jag mest ska sitta och skriva en stooor rapport till TVV och börja rekv hem pengar för 2009. Kanske ingen roligt arbetsuppgift men jag vill så gärna att det ska vara gjort innan jag går hem. 


Kommer att sakna alla dessa underbara människor som jag lärt känna i projektet och på arbetsplatsen. Tur att internet finns så att man få ha lite kontakt med många dem. Så lätt ska de inte slippa mig:) 


Dags att gå till jobbet, packa bilen och åka till Dannero. Vi ska ha mötet där, träffa en person som var med i projektet tidigare. Ska bli så kul att träffa honom och höra honom berätta om sitt nya jobb. 

Presentation

Älskar garn och stickning,stickar,kardar och spinner garn. Drömmer om att driva eget. Får än nöja mej med att vara projektledare hemma och på jobbet

Fråga mig

0 besvarade frågor

Twitter

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards