This is my life, yarn and knitting

Alla inlägg den 7 maj 2010

Av Bettan - 7 maj 2010 08:42

Vilken lyx att får sova tills man vaknar men åh så mycket jag behövt det de här dagarna. Det bästa är att det ff är två dagar kvar att göra det på. 

När man varit så trött som jag varit så finns det inget i huvudet än ett enda stort brus, det har känts som om jag haft kolsyra i huvudet och skinnet. Det finns inte plats för något alls i huvudet men tankarna går i hundra knyck och det finns ingen off knapp. 


Att det var helg nästa vecka hade jag ingen aning om förrän igår, då min dotter tyckte jag skulle stanna hemma nästa vecka också. Jag sa nej därför jag inte har tid och sedan måste jag till läkaren. Men mamma....Det är bara jobbar vecka till onsdag sedan kan du ta ledigt fredag så hon. Jag fattade noll men efter en stund insåg jag att hon hade rätt. Nu tänker jag inte vara hemma ändå utan ska jobba nästa vecka men jag blev riktigt skrämd utav att jag inte hade någon koll på framtiden. Jag brukar ha koll för det mesta på vad som händer flera veckor framåt i tiden. Men för

tillfället har det varit kaos med alla dessa tankar som rusar utan kontroll.


Idag ska jag ut och övningsköra med dottern, hoppas det går bra. Ska hämta henne vid ett tiden när hon jobbat klart. Bara att hålla tummarna att det går bra.


Igår hände något små roligt, vi är på jakt efter en ny cykel till L. Har börjat hålla lite koll på blocket nu när jag varit hemma. Såg en kanonfin ny cykel i Östersund, en riktig racer. Mailade säljaren, såg hennes namn men kopplade inte ihop det. 

Berättade att jag var på jakt efter en cykel då dottern har problem med sina knän, tränade skidskytte mm skulle cykeln passa henne? 

Efter en stund ringer Anna-Maria i svenska skidskyttelandslaget upp och nu kommer cykeln till oss på torsdag för test. Jag blir iof riktigt fattig men L kommer att få en kanon cykel. Anna-Maria vann den här i Norge för någon vecka sedan och den är för liten för henne. Komiskt att vi som är en skidskyttefamilj lyckas svara på en annons där en skidskytt är säljaren.



Presentation

Älskar garn och stickning,stickar,kardar och spinner garn. Drömmer om att driva eget. Får än nöja mej med att vara projektledare hemma och på jobbet

Fråga mig

0 besvarade frågor

Twitter

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards