This is my life, yarn and knitting

Alla inlägg den 9 maj 2010

Av Bettan - 9 maj 2010 20:57

Jaha då var det söndagkväll då och i morgon ska man vara på jobbet igen.


Var inte pigg i morse när jag vaknade, hade mycket som jag hade tänkt göra men inte hade ork till. Vilken tur att min bror och svägerska kom hit och räddade mig.

De ville att jag skulle åka med till Kramfors till Dollar Store, jag och L hängde på. 


När jag var där så hände det där fenomenet som ofta inträffar men som jag inte förstår. Jag gick in i affären utan några som helst behov av något, skulle inte handla något och går ut flera hundra fattigare?!

Tänk att jag inte visste innan jag gick in att jag behövde rosa muffinsformar, några flaskor sköljmedel, diskmedel osv. Det jag visste mig behöva var en sop till sommarstugan, det hade jag glömt bort tills L såg en. Det känns så mycket bättre att komma hem till gubben och visa upp att man handlat något som vi verkligen behöver.

Det var marknad där i Kramfors så vi passade på att gå dit en sväng också, där prövade L och jag på langos. Riktigt gott och vilken tur att bror min inte gjort av med alla pengar som jag gjort så han kunde låna ut en tjuga till oss.


Har i kväll ridit för första gången sedan jag åkte av, var så djävla nervös. Tror att jag aldrig sett så sammanbiten ut på länge. Nu gick det så bra, Manga var nästan för lugn/seg, till nästa gång måste han pigga på sig lite. Innan jag klev på så hade jag lovat mig själv att gick det inte bra så då skulle jag sluta rida. Nu måste jag väl rida en gång till då ...


Nu ska jag se om tre kronor klarar av att slå norge i hockey. Gillar skarpt att Finnland åkte på stryk av Danmark igår.


Carpe Diem!


Presentation

Älskar garn och stickning,stickar,kardar och spinner garn. Drömmer om att driva eget. Får än nöja mej med att vara projektledare hemma och på jobbet

Fråga mig

0 besvarade frågor

Twitter

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards