This is my life, yarn and knitting

Alla inlägg den 31 maj 2010

Av Bettan - 31 maj 2010 21:26

Har idag haft ett intressant samtal med min chef när jag bad honom om referens inför en intervju.  Han sa då till mig att det där stämmer inte med den person som jag känner, jag blev så förvånad men också fundersam.  Sa till honom att han nog inte känner mig så väl som han tror, tror att jag måste fråga honom mera i morgon hur han ser på mig. 

Medan jag klippte gräset i kväll tänkte jag på det han sagt och det min make sa när han hörde vad chefen sagt. 

Jag undrar hur andra ser på mig, vad de/ni ser hos mig? Ni som får möjlighet att läsa min blogg får nog lite mera insyn i mitt liv mot dem som bara möter mig på jobbet.

Jag hoppas att ni ser en starkt kvinna, en kvinna med stark drivkraft men denna kvinna har också en stor oro för att misslyckas. J sa att till mig att du ofta din egen väg, du frågar om råd men väljer alltid din egen väg för du är självständig. 

Jag drivs av utmaningar, vill ha lite spänning i mitt liv och ogillar tristess och löpandesband jobb.  Är otroligt envis, det finns en anledning att jag har en foxterrier... ni vet sådan herre sådan hund :)

Jag hittar min energi när jag får vara med min familj, men också genom att ha ett meningsfullt arbete. Det som jag måste lära mig är att inte göra någonting alls, finns inget som kan stressa mig som att sitta och inte ha något planerat. 

Förra vintern fick jag verkligen träna på det och det var mycket lärorikt.

Däremot trivs jag när det är lite rörigt kring mig bara det inte är för länga, gillar att få ge mig ann röran och reda ut den och sedan vill jag gärna ha lite beröm för det jag gjort ;)


Nej nog pratat om vem jag tror att jag är..... men det skulle vara otroligt roligt att fått veta hur andra ser på mig.

Hur som helst nu är det dags att sova, en ny intensiv dag är det i morgon.

Presentation

Älskar garn och stickning,stickar,kardar och spinner garn. Drömmer om att driva eget. Får än nöja mej med att vara projektledare hemma och på jobbet

Fråga mig

0 besvarade frågor

Twitter

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards