This is my life, yarn and knitting

Alla inlägg den 27 januari 2011

Av Bettan - 27 januari 2011 21:02

I morgon blir det jobb , känns skönt att komma igång igen. Ögat har börjat bli bra men gör ff lite ont.


Har varit ute och svettats lite idag, tog på mig löparskorna och sprang. Det går inte med ord beskriva hur skönt det är att få plåga sig lite :) Ännu skönare att få plåga sig lite när man varit sjuk, se att kroppen hänger med igen. Nu ska ni inte tro att det går fort när jag springer, det är längden på träningspasset som är viktigast inte antal km. Tänk om det kunde synas på vågen nu också att jag verkligen kämpar på....igen.


Tänkte på när jag var ute och sprang att vad härligt det är att få utöva sin konditionsträning utomhus. Förundras och imponeras av dem som går på spinning, att de ids?? Sitta på en cykel å trampa i en lokal som luktar svett, inte kommer man någonstans heller. Nä det är inte min grej, jag vill kunna andas friskluft. Visst är det så att vissa dagar skulle det vara skönt att vara inomhus och träna men med bra kläder så fungerar det rätt bra. Har inga problem att springa när det är 16-17 grader kallt men sedan är det på gränsen.


Har tyvärr inte hunnit åka skidor något i år, saknar det men än är inte vintern slut. Men eftersom det kostar att åka skidor där Linda ofta tränar så skippar jag det och springer i stället, billigare så.   


I morgon blir det hamburgare igen, hemmagjorda naturligtvis.......gjorde storsats förra gången så det räcker till en middag till också.


Här kommer en bild på mig när jag är sportklädd och är ute och joggar......

Presentation

Älskar garn och stickning,stickar,kardar och spinner garn. Drömmer om att driva eget. Får än nöja mej med att vara projektledare hemma och på jobbet

Fråga mig

0 besvarade frågor

Twitter

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6 7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards