This is my life, yarn and knitting

Alla inlägg den 29 januari 2011

Av Bettan - 29 januari 2011 22:17

Idag har det varit en otroligt rolig dag, har fått äran att tillbringa den med min fantastiska sonahustru och mitt barnbarn. Vi gick ut på en lång promenad i stormen och halkan, det var så soligt och fint ända fram till vi började gå. Trots det blåsiga vädret gick vi över en timme, blev ca 7-8 km i alla fall.


Vilken tur att det finns mobiltelefoner för via dem så kan jag kommunicera med Camilla. Genom att vi kan skriva sms utan att sända dem till varandra så kan vi läsa det jag inte klarar av att teckna eller tolka Camillas tecken.  Har dessutom fått lära mig tecknet för Charlie idag, det är svårt att alltid bokstavera namnet varje gång så man har ett tecken i stället. Camilla och Hans har nu valt ut ett tecken som verkligen passar till honom. Hans tecken är tecknet för charmig efter som de ofta kallar honom för sin charmgosse.


Har blivit lärd att man ska välja noga ut det man vill äta när man ska gå ner i vikt och idag har jag valt noga........ precis allt jag har ätit har jag valt ut noggrant. Jag har ätit massor, semla, kakor och godis förutom all mat då, noga utvalda för mitt välbefinnande(eller inte) . Kände mig så osund efter middagen så jag snörade på joggingskorna och gav mig ut i stormen, tyvärr skulle jag behövt springa mer än de 45 minuter det blev för att det skulle ha blivit någon typ av balans.


Nu lite bilder från dagen med mitt barnbarn.


Starkast i världen....


  

Farmor och Charlie diskuterar livets allvar....


  

Dags att åka hem och lite trött efter en dag tillsammans med farbror, faster, farmor och "farfar"


  

Presentation

Älskar garn och stickning,stickar,kardar och spinner garn. Drömmer om att driva eget. Får än nöja mej med att vara projektledare hemma och på jobbet

Fråga mig

0 besvarade frågor

Twitter

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6 7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards